To je to što me zanima!

Crnogorcima se nije dalo igrati: Hoćete se tući? E, mi nećemo!

U vrlo kratkom vremenu odjednom se ražestilo na parketu, a sve je krenulo kada je Mugoša žešće odgurnuo Planinića s leđa. Naš centar nije ostao dužan, pa je vraćao i on
Vidi originalni članak

Svjetsko je prvenstvo završilo, a na košarkašku scenu samo što se nisu vratili klubovi. Igraju se prijateljske utakmice i pripremni turniri diljem Europe, ali negdje baš i nije tako prijateljski.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao, npr., u Cluju. Ondje je domaćin, za koji igraju Darko Planinić i Karlo Žganec, ugostio Mornar iz Bara gdje je otišao Damir Markota, a gledatelji su vidjeli tek dvije i pol četvrtine. Naime, u 26. minuti trener crnogorske momčadi Mihailo Pavićević odlučio je poslati igrače u svlačionicu. Razlog? Nezadovoljstvo suđenjem.

Ražestilo se

- Nažalost, u susretu za treće mjesto utakmica protiv domaćina nismo mogli odigrati do kraja zbog neshvatljivo grubih prekršaja igrača rumunjskog kluba koje su se suci pravili da ne primjećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Needham je primio udarac u rebro neprimjeren ragbiju i strahujemo kakvog je intenziteta njegova ozljeda - oglasili su se iz Mornara.

- Trener je odlučio povući igrače s terena početkom drugog poluvremena kako ne bismo u pripremnoj fazi riskirali da ostanemo bez ključnih igrača na startu sezone.

Što se dogodilo? Pa u vrlo kratkom vremenu odjednom se ražestilo na parketu, a sve je krenulo kada je Mugoša žešće odgurnuo Planinića s leđa. Naš centar nije ostao dužan, pa je vraćao i on, a kada ga je jedan lakat srećom samo okrznuo, a suci opravdano svirali prekršaj u napadu, Pavićević je izgubio živce i prekinuo utakmicu.

Možda i bolje, tko zna tko bi sve još stradao do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.09.2019.

    tipični rumunji 90% rumunja su romi

Komentiraj...
Vidi sve komentare