To je to što me zanima!

Cro Brugge: Matej Mitrović se pridružio Tomečaku i I. Leki...

Matej Mitrović je dobio sjajnu priliku postati prvakom Belgije jer se Club Brugge nalazi na vrhu tablice te će se moći dokazati Zlatku Daliću za Svjetsko prvenstvo u Rusiji
Vidi originalni članak

Matej Mitrović novi je igrač Cluba Bruggea! Na polugodišnju posudbu je došao iz Bešiktaša gdje je izgubio mjesto u momčadi dolaskom Domagoja Vide.

Trener Bruggea je Ivan Leko, a u momčadi će ga dočekati i Ivan Tomečak koji je potpisao prije nekoliko tjedana. Njih dvojica već su dijelili svlačionicu u Rijeci, a bili su i pozvani na reprezentativnu akciju u London, na prijateljsku utakmicu protiv Argentine 2014.

Mitrović je tako dobio sjajnu priliku postati prvakom Belgije jer se Brugge nalazi na vrhu tablice s 11 bodova više od drugog Charleroija. Isto tako, dobit će veću minutažu te će moći pokazati Daliću zašto bi ga trebao voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Prije Bešiktaša, igrao je za Rijeku i Cibaliju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tomicalomica 30.01.2018.

    Tomek Tomečak !! To mi je tako drag igrač i bilo mi je žao što je napustio Dinamo ,, drago mi je da su on i Matej zajedno u Bruggesu , ko zna možda i jedan i drugi naprave karijeru u nekom boljem klubu danas sutra ...sretno momci !

  • bulldogzg 29.01.2018.

    Ovo sto je igrao za repku odigrao je i vise no dobro , siguran i stasit stoper! Uz njega i Benka nema straha za nase stoperske pozicije reprezentacije u buducnosti..

  • nikopolidis_71 29.01.2018.

    Naravno da je, Mangala je bolji, jel tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare