To je to što me zanima!

Emotivni Cro Cop: Pozdrav mojim žapcima, Filipu i Ivanu

Hvala svima za veliku podršku, veselim se svojoj novoj borbi protiv Baruta. Nikad do sad nije imao protivnika kao što sam ja, nije izgubio, a i to će se promijeniti
Vidi originalni članak

Tko kaže da je njegovo vrijeme prošlo? Mirko Filipović brutalno je nokautirao Muhammeda Lawala, poznatijeg kao King Mo, i ušao u polufinale Rizinova openweight turnira! 

- Hvala svima za veliku podršku, veselim se svojoj novoj borbi protiv Baruta. Nikad do sad nije imao protivnika kao što sam ja, nije izgubio, a i to će se promijeniti - rekao je Mirko nakon borbe.

Kao i mnogo puta do sada doživio je velike ovacije Saitama Super Arene. Publikom se orilo "Mirko, Mirko" čime su jasno dali do znanja tko je miljenik i za koga se navija do kraja turnira.

- Pozdravljam sve borce koji su prošli u polufinale, to su pravi prvaci. Možda iduće godine, ako me opet pozovu, onda možemo odraditi revanš - rekao je King Mo nakon borbe i pokazao se kao iznimno fer i korektan borac.

Na izlasku iz dvorane Mirko je poseban pozdrav uputio svojoj obitelji.

- Mojim žapcima, Ivanu i Filipu, poseban pozdrav - poručila je legenda MMA borbe.

Mirko će se u subotu 31. prosinca u polufinalu boriti protiv estonskog diva i bivšeg sumoborca Baruta Kaita, a isti dan će se održati i finale. U drugom polufinalu su Moldavsky i  Aliakbari. Prijenos kreće od 7 sati ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bonecrusher 30.12.2016.

    Jel ima u MMA one igre "Jocker"? - Obično se u igrama kao npr. "Tvoje lice mi zvuči poznato" ima pravo na jednog džokera kad izvođač ne zna ili ne može imitirat nekog jer mu ne paše, pa da Mirko uzme za džokera Stipu i prepusti mu "Bar" Baruta? A onda ide dalje sam? Nema? A ništa, moraće onda sve sam. A jel su bezobrazni ti Japanci....umjesto da se ugledaju u naše tv stručnjake....Bah.

  • japanokinez 29.12.2016.

    Čisto zarađena lova na kladi ko suza.

  • libeluli 29.12.2016.

    Bio nekad i neki Bob Sapp pa pao kao slap

Komentiraj...
Vidi sve komentare