To je to što me zanima!

Cro Cop: Beyond Reality - adrenalinom nabijena igra!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbolji hrvatski borac, Mirko Filipović, u vrhunskoj se PC igrici bori protiv zlih sila koje prijete našoj planeti. Povedite ga u pobjedu!
Vidi originalni članak

Od postanka svijeta čuvali smo ga sigurnim od sila zla. Tijekom godina, kada su uništene Sile Kaosa, mislili smo da su zlo i opasnost zauvijek potjerani sa Zemlje. Ali Vrag, mračni vitez, probudio se iz svog dugogodišnjeg sna u Podzemlju i odlučio uništiti svijet. Naš pravi vođa, poznat kao Cro Cop, odlučio je da je vrijeme za konačnu borbu i spas svijeta došlo. Sudbina cijele planete u njegovim je rukama... Borba protiv sila zla upravo počinje...
Tako ukratko glasi sinopsis priče na temelju koje je nastala vrhunska PC borilačka igrica Cro Cop: Beyond Reality. U suradnji s Orlando filmom i Provoxom, 24sata vam predstavlja ovu adrenalinsku zabavu po super popularnoj cijeni od samo 49,90 kuna! Ukoliko ste ljubitelj kompjutorskih igrica ili jednostavno volite dobru, opuštajuću zabavu, igrica Cro Cop: Beyond Reality pravi je izbor za vas. Povedite Mirka Filipovića u nezaboravnu avanturu u kojoj će se susresti s brojnim neprijateljima i opasnim, nepredvidivim situacijama. Igrica, koja je izrađena u vrhunskoj animaciji, dinamična je i zanimljiva. Nudi mogućnost odabira boraca kao i okruženja za borbu, a osim igranja po nivoima moguće je i vođenje samostalnih borbi protiv različitih neprijatelja.
Igricu potražite na svim kioscima od 17. prosinca i to za samo 49,90 kuna! Možete je naručiti i putem web shop 24sata: www.24sata.hr/shop

Idi na 24sata

Komentari 12

  • CeH 04.10.2011.

    jooj aj šutite, grafika je solidna, vi bi napravili bolje a? znate kolko se igra pravi dugo,neka sa "dobrom grafikom" po 6-7 mjeseci, ova je napravljena za nekih mjesec-dva.. meni je super "igra"! .. probajte napravit neku igricu u gmakeru ili dark basicu pa cete viditi kolko je komplicirano,lako je srat po drugim!

  • theSEKIman 02.01.2009.

    šta je ovo, igra za gameboy? jel developeri znaju u kojem stoljeću živimo?

  • choobra 27.12.2008.

    Pa ne bih na to trošio ni sekundu svog života a kamoli pare dao

Komentiraj...
Vidi sve komentare