To je to što me zanima!

Mirko: Biskup, puška, ubijanje iz zabave. Ne ide, da ga je*eš!

Hrvatski borac Mirko Filipović komentirao je na Facebooku slučaj bjelovarsko-križevačkog biskupa Vjekoslava Huzjaka, koji je bio u lovu i slučajno je upucao drugog lovca u natkoljenicu
Vidi originalni članak

Kad pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi i razočarati, shvatiš da nije tako. Evo, čitam da je naš dični biskup u lovu propucao drugog lovca. Svećenik u lovu iz zabave i zadovoljstva ubija životinje?, napisao je Mirko Filipović na Facebooku o slučaju monsinjora Vjekoslava Huzjaka koji je u lovu slučajno propucao drugog lovca.

- Kontrolirani lov je nužan, prekobrojan broj životinja doveo bi do uništenja usjeva, divljač bi počela ulaziti u naselja... Ali da se time bavi svećenik, biskup. Staviti u istu rečenicu: Svećenik, puška, pucanje i ubijanje jednostavno ne ide, pa da ga je*eš - dodao je Cro Cop, inače veliki ljubitelj životinja, koji je puno puta pomogao mnogim udrugama za udomljavanje pasa, a i sam je mnoge udomio i spasio.

Podsjećamo, bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak (58) slučajno je propucao desnu natkoljenicu drugom lovcu iz Jastrebarskog koji je prebačen u bolnicu. Monsinjor Huzjak lovio je divlje svinje kod Lipovljana.

Zajedno s drugim lovcima bio je na čeki i zapucao je čim je ugledao divlju svinju. Promašio je, divlja svinja je pobjegla, a zrno je završilo u lovčevoj natkoljenici.

POGODIO GA U NOGU Biskupu Huzjaku je žao, lovac se oporavlja, vepar i dalje rokće

Nakon što ga je ranio, biskup je prvi dotrčao do lovca.

Kasnije ga je posjetio u bolnici ispričao se.

Policija mu je do okončanja postupka oduzela lovački karabin i podnijela protiv njega kaznenu prijavu. Lov je u lovištu Lipovljani Opeke organizirao Šumarski fakultet.

 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • 17.01.2019.

    tko je prvi bez grijeha neka baci kamen na mene..u nas se često relevantnima za solit pamet javljaju ljudi koji nebi trebali to pa tako i dragi mirko srb cop. puše se sportom, a što ne priča o svojim doping aferama i mečevima koje je prodavao

  • nisamneznamgdje 16.01.2019.

    Bravo Mirko nek se pop drži križa i svete vode a pušku nek ostavi lovcima ali ne hoće i pop da zamasti brk.

  • drugo111 16.01.2019.

    Mirko pazi m.... Hvala Slavko spasio si mi život😂 tek tolko na komentar😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare