To je to što me zanima!

Navijači biraju: Ovo su mogući suparnici Mirku, dvojicu prebio

ČETVRTFINALE RIZINA Jerome Le Banner, Mighty Mo i Heath Herring potencijalni su protivnici Mirka, a navijači bi trebali odlučiti glasovanjem. Cro Cop je već pobijedio Le Bannera i Herringa
Vidi originalni članak

Jerome Le Banner na svom službenom Facebook profilu objavio je da japanska organizacija Rizin bira između tri borca za Mirkovog protivnika u četvrtfinalu u Saitama Areni te da je on jedan od ta tri borca. Hrvatksi borac još čeka da Rizin objavi protiv koga će se boriti nakon što je Wanderlei Silva otkazao zbog ozljede.

Legendarni francuski K-1 borac Jerome Le Banner tvrdi kako će navijači glasovanjem odlučiti tko će se boriti protiv Mirka Filipovića 29. prosinca u Japanu, a pozvao je sve da glasuju za njega. Mirko i Le Banner borili su se na K-1 World Grand Prixu 1996. godine, a Cro Cop je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Preostala dva potencijalna Mirkova protivnika su Heath Herring, kojeg je Cro Cop dobio tehničkim nokautom prema PRIDE-ovim pravilima 2003. godine te razorni boksač Mighty Mo, koji ako izdrži prvih 30 sekundi, može napraviti dosta štete svakom borcu s kojim uđe u ring.

MIRKO PROTIV LE BANNERA

MIRKO PROTIV HERRINGA

MIGHTY MO

Idi na 24sata

Komentari 11

  • volimpršut 18.12.2016.

    Le Banner je opaki i dobar borac,ali i njegovo vrijeme je prošlo...

  • mentalist1 14.12.2016.

    Ovi protivnici su topovsko meso, mora sad pobijedit da bude bolji uvod za borbu protiv silve, vise zanimanja, vise love za sve.

  • cudak 1 14.12.2016.

    po viđenom mogao bi i je zaradit lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare