To je to što me zanima!

Cro Cop: Odradit ću još dvije borbe i to je to, definitivan kraj

Borbe u Japanu su za mene nešto posebno, ja sam posljednji od moje generacije, ali još sam tu, još se borim, rekao je Mirko Filipović nakon ekspresne pobjede u Saitama Areni
Vidi originalni članak

Pozdrav svima koji su me pratili u Hrvatskoj, prvo je što je rekao Mirko Filipović nakon ekspresne pobjede u Saitama Areni pred tisućama obožavatelja u legendarnoj dvorani koja je obilježila njegovu veliku karijeru.

I to na hrvatskom jer svoje navijače u domovini nikad ne zaboravlja, nakon čega se prebacio na engleski.

- Borbe u Japanu su za mene nešto posebno, ja sam posljednji od moje generacije, ali još sam tu, još se borim. Čestitam i Kosaki, nadam se da je OK i da nije ozbiljnije ozlijeđen - naklonio se hrabrosti svog protivnika, četiri godine starijeg Japanca.

DOMINANTNA PREDSTAVA Cro Cop je nokautirao Kosaku nakon samo minute prve runde

Ponovio je Mirko i plan za iduću godinu.

- Definitivno moja zadnja borba bit će 31. prosinca 2018. godine. Da, želio bih se boriti još 10 godina, no svemu dolazi kraj pa tako i tome. Sigurno ću se boriti još jednom prije te posljednje borbe jer moram ostati u formi - dodao je Cro Cop.

Bila je ovo posebna borba i za njega jer ovoga puta uz ring je po prvi put bio njegov stariji sin, Ivan (15). Prije same borbe pozdravio se sa svim u kutu, pogledao sina i krenuo na posao. A posao je trajao točno minutu nakon čega se ponovno okrenuo Ivanu, zagrlio ga, poljubio i naklonio svojim japanskim obožavateljima.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • bonecrusher 04.01.2018.

    Sve bi bilo ok samo da je bio jaci protivnik. Ovako se Mirko nije stigo ni oznojit...

  • Qurcy Ban 03.01.2018.

    Mirko će se boriti u ovim veteranskim borbama, dok god pobjeđuje. Kad ga netko polomi, kao što je on protivnika polomio u zadnjoj borbi, to će biti oproštajna...

  • x00x 31.12.2017.

    Borba protiv lika od 5 banki ko stalone I de niro

Komentiraj...
Vidi sve komentare