To je to što me zanima!

Cro Cop: Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta u povijesti!

Uspjeh naše najsjajnije sportske generacije komentirao je i naš veliki Mirko Filipović koji ima samo riječi hvale za Vatrene za koje kaže da su osvojili 'srebro zlata vrijedno'
Vidi originalni članak

Svi smo iznenađeni ulaskom u finale. Da je to netko rekao prije odlaska u Rusiju, to bi bila znanstvena fantastika. Samo nijanse su nas dijelile od pobjede. To je bila sportska sreća, ponekad je potrebno da vas sreća pomazi. I mi smo mogli uzeti naslov, ali ovo je srebro zlata vrijedno, rekao je Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV nakon finala Svjetskog prvenstva u nogometu, a prenosi gol.dnevnik.hr.

Dodao je i da imamo vrhunsku reprezentaciju i pojedince poput Modrića, Rakitića i Mandžukića koji igraju u najjačim klubovima svijeta.

SUBAŠIĆ: OVIH 50 DANA SU ČUDO! 'Nismo imali sreće, ali ponosni se vraćamo uzdignutih glava...'

- Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta i najbolja moguća promocija Hrvatske. Niti jedna politika, niti jedno veleposlanstvo ne može ovako promovirati našu domovinu i sad je red na politici da to kapitalizira. Da se to reflektira na turizam i tako dalje - rekao je Mirko.

Gledanje prvenstva Mirku je bilo teško, a priznao je da mu je penale preteško gledati.

FOTO/VIDEO: NESTVARNE SCENE Za povijest! Vatrene u Zagrebu dočekalo čak pola milijuna ljudi

- Ja se okrenem, penali su mi najstresniji za gledati. Sve sam gledao sam. Volim sam gledati jer budem nervozan. Naši dečki napravili su najveći mogući uspjeh - rekao je Mirko i dodao da misli kako naše dečke nikakvo tapšanje ili srebrna medalja nisu mogli utješiti nakon poraza u finalu.

Zbog ozljede neće moći na doček reprezentacije, ali bit će uz Vatrene preko malih ekrana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Veki-Zagreb 16.07.2018.

    Bas sam tuzan...da su nas bar razvalili 5:0 nekakvom brutalnom tiki takom...nego nista...ni iz cega zabili 4 gajbe i podigli pehar...steta, bas steta..

  • nex123 16.07.2018.

    joj daj molim te, koje glupe izjave

  • mrcko131 16.07.2018.

    A 2.najveci kad je mirko nalupo boba sapa ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare