To je to što me zanima!

Cro Cop u mirovini, a u Areni će se boriti Gabriel Gonzaga?

Posljednji Mirkov protivnik u karijeri, Brazilac Gabriel Gonzaga, borit će se protiv Ruslana Magomedova u Areni Zagreb na povijesnom UFC eventu u Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Gabriel Gonzaga mogao bi nastupiti na povijesnom UFC eventu u Hrvatskoj 10. travnja, piše Fightsite. Posljednji protivnik Mirka Filipovića trebao bi se boriti protiv Ruslana Magomedova u zagrebačkoj Areni na prvoj UFC priredbi u našoj zemlji.

Gonzaga je u prosincu lani pobijedio Konstantina Erokhina. Bila mu je to prva borba nakon teškog poraza od Mirka Filipović. Magomedov je slavio u posljednja tri meča.

Mirko je lani u travnju vratio Gonzagi za jedan od najtežih nokauta koji je doživio. Brazilac ga je pobijedio 2007. godine, a Cro Cop se vratio u UFC i pokazao da u njemu još ima dinamita. Bila je to taktički savršeno odrađena borba. Mirko je nakon meča rekao kako je plan bio izmoriti Gonzagu i onda krenuti. Upravo je to napravio. 

Nakon prve dvije runde u kojima je Gonzaga imao prednost, Mirko je u trećoj laktom načeo Brazilca pa ga dovršio na podu za nevjerojatan preokret i pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chadjohn 23.01.2016.

    ne bi ga mirko bio nalaktario da ovaj njemu nije bio zadavao iste udarce. (mirko gonzagi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare