Obavijesti

Sport

Komentari 557

Vratio se, a ima i novo oružje: Čudesni Mirko razbio Gonzagu

Vratio se, a ima i novo oružje: Čudesni Mirko razbio Gonzagu
5

Mirko Filipović nevjerojatnom borbom izravnao je stari račun s Gonzagom. Brazilac je dominirao prve dvije runde, ali onda je hrvatski borac izvadio tajno oružje. Lakat

VIDEO

Nije ga bilo nigdje, ni njega ni poznatog mu high-kicka. A onda je sijevnuo - lakat! Mirko je krenuo na Gonzagu i razbio ga. Sudac je morao prekinuti borbu. Nevjerojatan meč u glavnoj borbi UFC 64 eventa u Krakowu. Mirko Filipović pobijedio je Gabrijela Gonzagu prekidom u trećoj rundi. I to nakon Gonzagine dominacije u prve dvije runde.

<<< Evo što je Mirko rekao nakon borbe <<<

- Pozdravljam sve Hrvate u dvorani, sve koji su navijali za mene. Poseban pozdrav ekipi iz Privlake koja je potegla do Krakowa.  Napravili smo plan prije borbe. Trebao sam ostati miran. Vjerovali smo da će treća ili četvrta runda biti zadnja - rekao je Mirko.

Nitko u dvorani nije očekivao da će naš borac potegnuti - lakat. Nakon one prve borbe 2007. godine, Mirko je rekao kako ga je Gonzaga najviše iznenadio laktovima te da nije bio spreman. Sad se Mirko spremio. I to ne samo za obranu od laktova.

- Trenirali smo kako se obraniti od laktova i kako ih koristiti. Upalilo je. Prvo se idem istuširati i idem kući. Ne putujem avionom. Kombi me čeka. Odmorit ću se tjedan ili dva, a onda se vidimo ponovno - rekao je Mirko nakon borbe.

Dominacija Gonzage

Gonzaga je počeo sjajno. U prvoj i drugoj rundi imao je Mirka na podu. I to u "mount" poziciji. Mirko se u prvoj rundi sjajno obranio, ali nije napravio ništa prema naprijed. Čekali smo svi taj high-kick, ali čekao ga je i Gonzaga.

Mirko je bio strpljiv, ali nije čak pokušao ni s udarcima po nogama. Brazilac je vrebao šansu kad će ponovno srušiti Hrvata. I srušio ga je u drugoj rundi. Sad je to bila puno ozbiljnija situacija. 

Lakat i početak kraja za Brazilca

Gonzaga je dominirao, razbio je Mirku arkadu i stvari nisu izgledale dobro. A onda je došla ta treća runda. Mirko i Gonzaga bili su u "stojci", Brazilac je nasrnuo na Mirka. I dok je Gonzaga razmišljao kako srušiti Mirka, Hrvat vadi novo oružje.

Sjajan udarac laktom i Brazilac je bio ošamućen. Mirko je namirisao krv i to je bio početak kraja. Fantastična serija udarac i Gonzaga pada. Mirko dolazi na njega i nastavlja, laktovima i udarcima u glavu. Sudac je morao prekinuti meč.

UŽIVO:

  • 3. RUNDA: Počela je treća runda! Mirko čeka. Vreba svoju šansu u "stojci". Mirko je uzdrmao Gongagu! Brazilac je u nokautu, samo ga treba dovršiti! GOTOVO JE! MIRKO JE POBIJEDIO! Nevjerojatan rasplet borbe u Krakowu. Gonzaga je pritisnuo Mirka uz kavez, ali onda je uslijedilo Mirkovo tajno oružje, lakat. Sjajnim laktom odalamio je Brazilca i to je bio početak kraja. Mirko je namirisao krv, krenuo je u "stojci" direktima i laktovima. Gonzaga je pao na parter i pokušao se izvući, ali Cro Cop mu to nije dopustio. Navalio je još žešće, udarcima rukom i laktovima, a sudac je ubrzo morao prekinuti borbi. Veličanstvena pobjeda Mirka Filipovića u 41. godini života.
  • 2. RUNDA: Počela je druga runda! Konačno je Mirko pokušao nešto. Ali njegov high-kick otišao je preko glave Gonzage. Brazilac je opet srušio Mirka! Gonzaga je u dobroj situaciji. Ne da se Mirko! Dobro se obranio od Gonzage. Dobro Mirko izgleda u parteru. Ali Brazilac je opet u "mountu"! Jedva je ovo izdržao Mirko! Gonzaga je dominirao u "mountu", Brazilac je laktovima razbio Mirku arkadu. Ne izgleda to dobro zasad. Ništa nije Mirko pokazao.
  • 1. RUNDA: Počela je borba Mirka Filipovića i Gabrijela Gonzage! Mirko je prvu minutu dosta rezerviran. Gonzaga je plasirao jedan direkt. Gonzaga je srušio Mirka. Bio je Brazilac u sjajnoj poziciji, imao je "mount" poziciju, ali Mirko se fantastično obranio! Gotova je prva runda! Gonzaga je bio bolji, Mirko se uglavnom branio, ali hrvatski borac sjajno se obranio na parteru. Nije dopustio Gonzagi da mu ozbiljnije našteti. Gotova je prva od pet rundi.
  • <<< Evo i Gonzage u kavezu...
  • <<< Uz poznate taktove pjesme Wild Boys Mirko prvi dolazi u kavez.
  • <<< Mirko i Gonzaga izlaze u kavez! Glavna borba večeri na UFC Fight Night 64.
  • <<< 22.30 Očekujemo da Mirko i Gonzaga uđu u kavez.
  • <<<22.25 Gotova je i posljednja borba prije glavne borbe večeri. Mirko Filipovi i Gabriel Gonzaga uskoro bi trebali ući u ring u revanšu borbe otprije osam godina u kojoj je Brazilac nokautirao Mirka.
  • <<< 21:50 Još jedna borba i onda ono glavno. Mirko protiv Gonzage!
  • <<< 21:27 Još dvije borbe do Mirka. Dotad se zagrijte uz sve Cro Copove nokaute. Jedan takav dobro bi sjeo danas...
  • <<< 20:55 Između svake borbe najavljuju ono glavno. Borbu Mirka i Gonzage. Na kladionicama brazilski borac stoji nešto bolje. Mirko kaže kako on nema pritisak i da nikad nije više želio pobjedu.
  • <<< 20:50 Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga su u svlačionicama! Spremni su za izlazak u kavez u poljskom Krakowu. Mirko traži osvetu za poraz iz 2007. godine. Gonzaga ga je tada pobijedio njegovim oružjem, high-kickom.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 557
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu