To je to što me zanima!

Cro Cop: Ukoliko potpišem želim Minotaura i Couturea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Želim suparnike čija imena nadahnjuju, koji će me natjerati na osam paklenih tjedana pripreme, rekao je hrvatski borac slobodne borbe Cro Cop
Vidi originalni članak

Randy Couture, Minotaur, Gonzaga... njih želim, rekao je Mirko Filipović (35) u razgovoru za britanski magazin Fighters Only.
Mirku je istekao ugovor s UFC-om, a ako će ga produljiti, želi se boriti s najboljim borcima.
- Ne znam hoću li produljiti ugovor. Uskoro ću se sastati sa suvlasnikom UFC-a Lorenzom Ferrittom. Posljednji sam put s njime potpisao. Uvjeti mog ugovora moraju biti savršeni - kaže Mirko.
- Želim suparnike čija imena nadahnjuju, koji će me natjerati na osam paklenih tjedana pripreme s trenerom Ivanom Hippolyteom. Čovjek  me pripremao za borbu protiv Pata Baryja. Nikad nisam bio spremniji - dodaje Cro Cop i pojašnjava kojim redom želi borce.
- Couture, Minotaur i Gonzaga. Želim samo najbolje! Od 2003. se spominje revanš protiv Minotaura, kao i borba s Coutureom - kaže Mirko.
A jasno je i zašto je na svoj popis stavio Gonzagau. Od njega je doživio teški nokaut.
Na pitanje zašto bi odustao sa 35 godina kada se Amerikanac Randy Couture i dalje bori sa 47, Mirko kaže:
- Ljudi zaboravljaju da je Couture u karijeri odradio ukupno 16 ili 17 borbi. Ja sam boksao 35 mečeva u MMA-u, 26 u K-1 i još prije toga 44 amaterska bok-meča. Imam triput više borbi od Randyja. Nisam tako star po godinama, ali vjerujte, dugo sam, jako dugo u ringu. Samo sam u Japanu bio 44 puta. To znači da sam se 44 puta ustao u Hrvatskoj iz kreveta, otišao na aerodrom, otputovao u Japan i vratio se kući. Znao sam se tamo boriti i dvaput na noć. Dakle, zbrojite sve te prekooceanske letove, besane noći, potrgane kosti i prošivene šavove - kaže Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Marko_zg 04.07.2010.

    Vrijeme mu je za oproštaj. Protiv najboljih više ne može što se vidjelo protiv Dos Santosa. Imao je impresivnu karijeru koju će teško itko u svijetu nadmašit i ne treba mu ponovno neki brutalan poraz poput onog od gonzage

  • _lackovic_ 04.07.2010.

    za hrvatsku se u japanu čulo još od igračkih dana davora šukera

  • _lackovic_ 04.07.2010.

    komentari nepismenih klinaca - neprocjenjivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare