To je to što me zanima!

Cro Copov miljenik potpisao za UFC pa zahvalio našem borcu

Ovo je velik početak za mene, trebalo mi je pet godina mukotrpnog rada da bih dobio ovaj ugovor, napisao je srbijanski borac Darko Stošić koji je u petak obznanio suradnju s UFC-om
Vidi originalni članak

Srbijanski MMA borac Darko Stošić (25), član Cro Copova tima, novi je član najjače svjetske borilačke organizacije, UFC-a.

"Potpisao sam za UFC! Dobio sam priliku ostvariti ono čemu sam posvetio svaki djelić svog života, a to je biti najbolji na svijetu! Ovo je velik početak za mene, trebalo mi je pet godina mukotrpnog rada da bih dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo biti broj 1!", napisao je Stošić na Facebooku.

Stošić je dodao i kako je, u dogovoru sa svojim timom, odlučio boriti se u poluteškoj kategoriji do 93 kilograma i kako se nada da će imati podršku kakvu ima od ljudi "bez kojih ovo ne bi bilo moguće". Među njima su i Mirko Filipović te Stipe Drviš.

"Ove je to djelo krvavog treniranja i sparinga s Mirkom Filipovićem te tima koji je bio uz mene", napisao je u ožujku ove godine Stošić, nakon što je obranio pojas prvaka u FFC-u.

U oktogon Stošić ulazi s omjerom od 12 pobjeda i jednog poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bonecrusher 16.12.2017.

    Bravo Stole sad si nadomak cilja.Suradjuj i dalje sa CroCopom i Stipom i doci ces do vrha.Stvarno sam ugodno iznenadjen.Sretno.

  • 16.12.2017.

    Darko je daleko najbolji borac po meni i mislim da ce ubrzo doci do pojasa u UFCu...momak je pakleni udarac!!

  • 15.12.2017.

    sretno Darko

Komentiraj...
Vidi sve komentare