To je to što me zanima!

Cro Copu je pukla arkada, poslali su ga na šivanje...

Nakon što je saznao da se ipak neće boriti s Rothwellom, Mirko Filipović je doživio još jednu neugodnost. Na treningu mu je pukla arkada...
Vidi originalni članak

Nakon što je saznao da se ipak neće boriti s Benom Rothwellom, Mirko Filipović doživio je još jednu neugodnost. Cro Copu je na jutarnjem treningu tijekom spainga pukla arkada, piše MMAxion.com. Mirko je odmah otišao na šivanje, a otkazivanje borbe protiv veterana Anthonya Perosha (37) ne pada mu napamet. Tako će Mirko, protiv protivnika za kojeg se nije pripremio, u ring ući i sa manjom ozljedom, koja mu više može smetati, nego biti neki veći problem.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rođin rođo1 19.02.2010.

    eto alibija ako slučajno igubi od peroša.arkada hebala sliku svoju.

  • adrijana_volim_te 19.02.2010.

    Ako to kaze Fjodor ja mu vjerujem,svaka cast Mirku na postignutim uspjesima,ali vrijeme je da se povuce bez tezih posljedica.

  • adrijana_volim_te 19.02.2010.

    Evo sta kaze :Najveći Mirkov rival otprije pet godina, Fjodor Jemljejanenko, smatra kako Cro Cop više nije borac kakav je nekad bio, kad su se 2005. borili za titulu. \'Tada je bio u najboljoj formi. Bio je fizički jako dobro pripremljen, a i psihološki. Bio je jako zanimljiv borac, s puno potencijala. No, nešto mu se dogodilo i više nema ni fizičke snage ni pobjedničku psihu,\' prenosi Fjodorovu izjavu MMA fighting.

Komentiraj...
Vidi sve komentare