To je to što me zanima!

Cro Legia: Eduardo da Silva uzeo devetku, Antolić sedmicu

O Legiji sam čuo puno dobrih stvari, to je klub koji uvijek ima visoke ciljeve i bori se za trofeje. Spreman sam, rekao je na predstavljanju Domagoj Antolić
Vidi originalni članak

Domagoj Antolić uspješno je odradio liječničke preglede, te konačno postao novi član Legije. Vodeća momčad poljske lige danas je u podne predstavila svog novog igrača, veznjaka po "guštu" Romea Jozaka. Dosadašnji veznjak zagrebačkog kluba s Legijom je potpisao trogodišnji ugovor, a odmah se stavlja na raspolaganje novoj momčadi. Hrvatski nogometaš i u Poljskoj će na leđima nositi svoju "sedmicu"...

- Dugo poznajem Romea Jozaka koji je bio i sportski direktor Dinama. O Legiji sam čuo puno dobrih stvari, to je klub koji se uvijek ima visoke ciljeve i bori se za trofeje. Spreman sam - kratko je na predstavljanju poručio Antolić.

Riječ je dobio i Romeo Jozak...

- Domagoj Antolić je izuzetno iskusan i odgovaran igrač koji će nam u nastavku sezone biti od velike pomoći. Riječ je o inteligentnom igraču koji može funkcionirati pod pritiskom na bilo kojoj nogometnoj razini. Dugi je niz godina bio kapetan momčadi na europskoj sceni, a tu je pokazao sve kvalitete koje nam trebaju u Legiji - rekao je Romeo Jozak.

Putem službene stranice Legije oglasio se i Eduardo koji je uzeo broj devet.

- Legia je klub velike tradicije, respektabilan u cijeloj Europi. I znam kako se ovdje računaju samo pobjede. Igrao sam u velikim momčadima, spreman sam na nove izazove, ali i pritisak igranja u ovakvome klubu. Vjerujem da ću svojim iskustvom pomoći mladim igračima Legije u razvoju, ali i da ćemo osvajati trofeje - rekao je Eduardo.

Dinamo se oprostio od Antolića u objavi na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • usvakomkukoljuimazita 04.01.2018.

    Domagoj hvala na privrženosti Dinamu . Nisi nekakvi baš španer,ali si ok dečko .. sretno ti bilo !

  • usvakomkukoljuimazita 04.01.2018.

    Eduardu hvala za nastupe u reprezentaciji i veliki učinak ,naravno i u Dinamu ,ali postao mi je onako pohlepan i ljigav! Mamić ga je stvorio i napravio bogatašem iako u drugim stvarima nisam na mamicevoj strani.

  • josip1005 04.01.2018.

    Samo neznam sto ce im taj antolić panjina to je opet triper kombinacija maminja

Komentiraj...
Vidi sve komentare