To je to što me zanima!

CroShrek gasio požar u kući dok je Hrvatska lovila finale!

Utakmicu sam gledao u Soljanima, ali nisam mogao gledati do kraja jer je počela goriti susjedna kuća. Srećom, sve je dobro završilo, ugasili smo požar i porazili Norvežane, javio se Marinko Mičić
Vidi originalni članak

U Austriji je bio najveća faca, njegova maska Shreka, obojana u crveno bijelo osvojila je srca svih navijača. Marinko Mičić bio je na svim utakmicam u Austriji, no u Švedsku nije mogao. Stoga je utakmicu gledao u svojim Soljanima. I sve je bilo odlično dok odjednom nije, kako kaže, izbio požar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gledao sam u Soljanima, ali ne do kraja. Odjednom je požar zahvatio susjednu kuću. Nestalo je i struje. Odmah smo pohitali kako bismo pomogli u gašenju požara - javio se CroShrek.

Dok je Hrvatska u produžecima lovila finale, Marinko je gasio požar.

- Zapalio se dimnjak, ali, hvala Bogu, sve smo ugasili. Nije bila velika šteta, što je najvažnije. Tek kad smo ugasili požar, saznali smo da je Hrvatska u finalu Europskog prvenstva. Nisam znao da li da plačem zbog kuće ili da se veselim zbog rukometaša. Eto, ugasili smo požar i Norvežane. Ili, požar smo ugasili, a Norvežane porazili. Eto, toliko od vašeg Shreka - javio se Marinko.

Marinko prati sve naše reprezentacije, nogometnu, rukometnu, vaterpolo...

- Ma bio sam i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj 2006., išao u Švedsku. Koliko sam ukupno potrošio na Hrvatsku? Eto toliko da sad nemam za kartu.

Iz biografije ovog 49-godišnjeg Slavonca zanimljivosti ima za napisati knjigu.

- Radio sam u policiji. Sa 162 cm bio sam najniži specijalac. Dao sam sporazumni otkaz 1997. godine. Sad ću se kandidirati za načelnika Općine Vrbanja kod Županje. 

Dobar je kuhar s naglaskom na čobanac za kuglački klub, a prije kuhanja je...

- Trenirao sam nogomet, kad sam trebao prijeći u Cibaliju, taman sam slomio nogu. Trenirao sam i jiu-jitsu 10 godina. Međutim, sada je zdravlje narušeno, 70-postotni sam invalid. Ugrizao me poskok, jedva sam živ ostao. Bio sam i u bolnici zajedno s Nikijem Laudom prije nego je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 25.01.2020.

    Naporni ste snjim.

  • 25.01.2020.

    Cro Shreck.Cro Drek.

  • 25.01.2020.

    hahahahaahhahahahahahahahahahahhaahhahaahhahhhahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare