Obavijesti

Sport

Komentari 30

CroShrek gasio požar u kući dok je Hrvatska lovila finale!

CroShrek gasio požar u kući dok je Hrvatska lovila finale!
2

Utakmicu sam gledao u Soljanima, ali nisam mogao gledati do kraja jer je počela goriti susjedna kuća. Srećom, sve je dobro završilo, ugasili smo požar i porazili Norvežane, javio se Marinko Mičić

VIDEO

U Austriji je bio najveća faca, njegova maska Shreka, obojana u crveno bijelo osvojila je srca svih navijača. Marinko Mičić bio je na svim utakmicam u Austriji, no u Švedsku nije mogao. Stoga je utakmicu gledao u svojim Soljanima. I sve je bilo odlično dok odjednom nije, kako kaže, izbio požar.

Pokretanje videa...

05:02

- Gledao sam u Soljanima, ali ne do kraja. Odjednom je požar zahvatio susjednu kuću. Nestalo je i struje. Odmah smo pohitali kako bismo pomogli u gašenju požara - javio se CroShrek.

Dok je Hrvatska u produžecima lovila finale, Marinko je gasio požar.

- Zapalio se dimnjak, ali, hvala Bogu, sve smo ugasili. Nije bila velika šteta, što je najvažnije. Tek kad smo ugasili požar, saznali smo da je Hrvatska u finalu Europskog prvenstva. Nisam znao da li da plačem zbog kuće ili da se veselim zbog rukometaša. Eto, ugasili smo požar i Norvežane. Ili, požar smo ugasili, a Norvežane porazili. Eto, toliko od vašeg Shreka - javio se Marinko.

Marinko prati sve naše reprezentacije, nogometnu, rukometnu, vaterpolo...

- Ma bio sam i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj 2006., išao u Švedsku. Koliko sam ukupno potrošio na Hrvatsku? Eto toliko da sad nemam za kartu.

Iz biografije ovog 49-godišnjeg Slavonca zanimljivosti ima za napisati knjigu.

- Radio sam u policiji. Sa 162 cm bio sam najniži specijalac. Dao sam sporazumni otkaz 1997. godine. Sad ću se kandidirati za načelnika Općine Vrbanja kod Županje. 

Dobar je kuhar s naglaskom na čobanac za kuglački klub, a prije kuhanja je...

- Trenirao sam nogomet, kad sam trebao prijeći u Cibaliju, taman sam slomio nogu. Trenirao sam i jiu-jitsu 10 godina. Međutim, sada je zdravlje narušeno, 70-postotni sam invalid. Ugrizao me poskok, jedva sam živ ostao. Bio sam i u bolnici zajedno s Nikijem Laudom prije nego je preminuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović