To je to što me zanima!

Crottenham: H. Redknapp želi još četvoricu Hrvata

Iako trener Tottenhama može računati na trojicu Hrvata, to mu očito nije dovoljno. Pletikosa je pred vratima, u igri su Lovren, Mandžukić i Srna
Vidi originalni članak

Presretan je onaj tko ima Hrvate u momčadi, svojedobno je rekao Harry Redknapp i gotovo nakon svakog uspjeha njegove momčadi te riječi ponovio. Za Luku Modrića platili su 21 milijun eura, ali Tottenham je s njim postao momčad koja može pobijediti apsolutno svakog.
Ćorluka vrijedi svakog uloženog eura, a Kranjčar...
Njega je dobio za “malih” 2,5 milijuna eura, a danas ne može zamisliti igru bez njega. No spomenuti trojac tek je početak Redknappovih i Tottenhamovih ambicija, odobri li klub dovoljno novca, Harry će od kluba napraviti hrvatsku koloniju, Tottenham bi mogao postati - Crottenham!
Pletikosa je navodno već pred vratima londonskoga kluba, moskovski Spartak dao mu je odriješene ruke, može otići.
Iako na desnoj strani ima odličnog Lennona, Harry bi jako volio u momčadi imati Darija Srnu. “Oteti” ga bogatom Ahmetovu čini se kao nemoguća misija, ali Ćorluka, Modrić i Kranjčar mogli bi ga nagovoriti da napusti klub u kojem je stekao status prvog igrača. Uostalom, kapetanska vrpca ne daje se bilo kome.
Za Lovrena je navodno ponuda bila na Mamićevu stolu, a u napadačkom dvojcu “spursa” mogao bi uskoro biti i Mandžukić.
Vjerojatno nikad neće sva sedmorica zaigrati u Tottenhamu, trojac koji je tamo otvorio je vrata mnogim hrvatskim nogometašima u budućnosti.
- Ovaj Tottenham je sposoban za velike stvari. Modrić je čudo od igrača, Kranjčar najbolje što smo mogli dobiti - pišu navijači na klupskom forumu.
Hrvatima vjeruje više nego ikome.

LOVREN IPAK BLIŽE FRANCUSKOJ
Vjerujem da smo vrlo blizu dogovoru, sporni su još samo neki detalji, izjavio je Dinamov direktor Damir Vrbanović.
U borbi za Dejana Lovrena još su Tottenham i Lyon, ali jučer je branič bio bliže odlasku u francuski klub. Ponuda ipak nije deset milijuna eura, navodno je 8,5 i zadovoljava potraživanja “modrih”. Lovren je također zadovoljan, čeka samo da se klubovi dogovore.
- Isplata će biti u ratama, ali to još nismo definirali - objasnio je Damir Vrbanović.



Idi na 24sata

Komentari 11

  • dgrden17 10.01.2010.

    pletikosa//corluka-king-srna-bale//palacios-lennon-kranjcar-modric//defoe-klasnic//lovren,vukojevic,jelavic

  • Horned Reaper 10.01.2010.

    Neka kupe Vidu to bi im bio potez , jeftino a kvalitetno i perspektivno

  • pakikpokik 10.01.2010.

    cujem price da ce i IVO SANASER u Totenhem, da vodi politiku kluba a da če povesti još par meneđera,Polančeca i navodno Kalmetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare