To je to što me zanima!

Crtao grafite pa postao sudac: Pomoćnik se zanio sa sprejem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na utakmici polufinala Copa Libertadoresa između Corinthiansa i Santosa pomoćni sudac malo se zanio sa sprejem. Priča se da je u mladosti sjajno crtao grafite...
Vidi originalni članak

Suci u Južnoj Americi imaju sprejeve kojima označavaju gdje se mora izvesti slobodan udarac i koliko daleko moraju suparnici stajati od izvođača slobodnjaka. Tako onemogućavaju da se "živi zid" približi ili da izvođač slobodnjaka ukrade metar, dva. 

No na uzvratnoj utakmici polufinala Copa Libertadoresa između Corinthiansa i Santosa pomoćni se sudac malo zanio. Igrale su se posljednje sekunde utakmice, a Corinthians je imao slobodan udarac s desne strane. Pomoćnik je sprejem označio mjesto slobodnog udarca i mjesto na kojem mora biti "živi zid". 

No mučili su ga protivnički igrači koji su se prikradali sa strane. Pomoćnik je malo protresao sprej, vidio da ga ima dovoljno i počeo svoj show. Sprejem je napravio luk koji je označavao zabranjenu zonu za igrače Santosa. Corinthians je na kraju odigrao 1-1 no prošao je u finale s ukupnim rezultatom 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mvma 21.06.2012.

    hahahaha, zakon!!!!!!!!

  • macak599 21.06.2012.

    glup clanak jer se vidi da mu glavni sudac pokazuje da napravi luk za okolne igrace....postali ste zutilo na kvadrat...

  • Pirja 21.06.2012.

    evo treba u europski nogomet uvest... al ne nama treba 5 sudaca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare