To je to što me zanima!

Cruyff: Da sam čelnik Barce, sada bih prodao Lea Messija!

Da sam ja na njihovom mjestu, sad nakon dolaska Neymara počeo bih planirati prodaju Messija. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, rekao je Johan Cruyff
Vidi originalni članak

Legendarni nogometaš Barcelone Johan Cruyff sugerirao je čelnicima svog bivšeg kluba jednu naoko nevjerojatnu ideju - da se riješe svog najboljeg, a i najboljeg svjetskog igrača!

- Da sam ja na njihovom mjestu, sad nakon dolaska Neymara počeo bih planirati prodaju Messija. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, no dolazak Neymara mogao bi uzrokovati probleme - započeo je Nizozemac pa pojasnio:

- Neymar sjajno izvodi slobodne udarce, a Messi je majstor u njima. Tko će ih sada izvoditi!? Osim toga, Neymar i Barcelona ugovorom su vezani s Nikeom, a Messi s Adidasom. I to bi mogao biti problem - dodao je Cruyff.

Naglašava kako ne misli ništa loše kad kaže da Argentinac treba otići.

- Ovo govorim radi dobrobiti momčadi na koju puno toga utječe. Teško je voditi momčad s puno vrhunskih igrača. Vidjet ćemo kako će se Neymar uklopiti u Barcelonu, no ja nikad ne bih preuzeo rizik njegovog dovođenja - zaključio je Cruyff.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Papillon_1 26.06.2013.

    Messi neće trpiti Neymara kao što nije trpio ni Ibrahimovića. Opet će biti ultimatum ili on ili ja. Neymar će mu preoteti svjetla pozornice, ne zato što je bolji igrač, jer nije, nego zato što je novo i svježije lice, a i atraktivniji je igrač od Messija.

  • amsterdam110 26.06.2013.

    ma ima patuljak telefon i postoji sms ,rijesit ce on to ,ko i sa ibrahimovicem ,malo ce zakmecat i rjesena stvar ,sad mu je jos lakse sa vilanovom

  • gabaszg 26.06.2013.

    Da je baba musko zvala bi se Dusko!!!Ja da sam celnik Barcelone Shakira bi sjedila na svakoj tekmi pored mene!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare