To je to što me zanima!

Čudan način proslave: Navijač je ustao iz 'posuđenih' kolica...

Na utakmici Plymoutha i Bristol Roversa odigranoj u subotu, dogodilo se svojevrsno čudo. Navijač Plymoutha ustao je iz invalidskih kolica kako bi proslavio pobjedu svog kluba
Vidi originalni članak

U subotu je odigrana utakmica između Plymoutha i Bristol Roversa na kojoj su domaćini pobijedili rezultatom 3-2. Utakmicu je obilježio strastveni navijač u invalidskim kolicima, koji je vodstvo proslavio na svoj način.

U 40 sekundi dugom videu vidi se kako se stariji čovjek sijede kose voza u invalidskim kolicima uz rub tribina, nakon čega, na iznenađenje mnogih, ustaje iz kolica, diže ruke i slavi pobjedu domaće momčadi.

Invalidska kolica navodno pripadaju 14-godišnjem navijaču Oscaru Knightu, koji je komentirao ovaj video na Facebooku.

- To su moja kolica, ja sam 14-godišnji invalid i uvijek kolica ostavljam sa strane tijekom utakmice. Ovaj čovjek ih je posudio radi zabave.

Video se 'brzinom svjetlosti' proširio društvenim mrežama i tako proslavio ovog strastvenog navijača. Mora se priznati, čudan način proslave...
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.03.2018.

    Ozdravio čudesno ko fred matić

  • 21.03.2018.

    "U 40 sekundi dugom videu vidi se kako se stariji čovjek sijede kose voza u invalidskim kolicima uz rub tribina". Ne "voza" se, nego se vozi. Dajte već jednom zaposlite lektore i izbacite te bosanske riječi sa hrvatskih portala.

  • DraženMuhvić 20.03.2018.

    Nisam baš potpuno siguran u to, ali izgleda mi da tamo u prvom redu tribina sjedi fra Pavić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare