To je to što me zanima!

Čudesan gol Origija: U zadnjim sekundama srušio je Everton!

Bio je to nevjerojatan gol, koji vjerojatno nikad nije viđen na tako visokoj razini u nogometu. Lopta je odlazila preko prečke u gol aut, ali ju je Pickford vratio u igru. Vjerojatni ni on sam ne zna zašto
Vidi originalni članak

Merseyside derbi opravdao je svoj naziv! Nije bilo pogotka punih 95 minuta, činilo se kako će Liverpool početi gubiti priključak za vodećim Manchester Cityjem , a onda u šestoj minuti sudačke naknade ipak je popustila obrana Evertona te su redsi svladali gradske rivale 1:0!

Bilo je prilika na obje strane, kod Kloppove momčadi prijetili su Sadio Mane i Xherdan Shaqiri u prvom dijelu, a na drugoj strani Andre Gomes i Theo Walcott ugrožavali su Alissonova vrata... No bez većeg uspjeha!

U drugom poluvremenu ipak je Liverpool preuzeo inicijativu. Imao je Mane odličnu šansu u 53. minuti, no bio je neprecizan, a takva je bila i cijela momčad Liverpoola. Pa u drugom dijelu su od 11 udaraca tek dva poslali u okvir!

Jedan od toga, možda i najbolja prilika dotad na utakmici, bila je Origijeva pogođena prečka u 88. minuti... Podjela bodova bila je već izvjesna, a onda ponovno - Origi ! Belgijanac je u sedmoj minuti sudačke nadoknade ostao sam te matirao Jordana Pickforda za tri boda!

>>>GOL POGLEDAJTE OVDJE<<<<

Bio je to nevjerojatan gol, koji vjerojatno nikad nije viđen na tako visokoj razini u nogometu. Lopta je odlazila preko prečke u gol aut, ali ju je Pickford uspio nekako preko prečke vratiti u igru. No, samo do Origija koji je bio najbliži i pospremio ju u mrežu.

Nevjerojatan potez engleskog golmana kojim je direktno donio pobjedu velikom gradskom rivalu.

Ranije su odigrane utakmice Chelseaja i Fulhama, u kojemu su plavci pobijedili s 2:0 te sjevernolondonski derbi Arsenala i Tottenhama, koji je bio pravi spektakl, a topnici su u preokretu slavili 4:2!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • čoviksjuga 02.12.2018.

    Nakon nedosuđenog penala, Origyeve prečke na metar od gola Liverpool sretno ali ipak zasluženo ! Idemo dalje, do kraja je sve moguće !

  • danko1471991 02.12.2018.

    Ma dzaba im kad naslovu pored Citiya neće prismrditi a ispadaju iz lige prvaka od Napolija i nitko sretniji od mene...

  • contreras 02.12.2018.

    Tko gleda premjer ligu zna se tko ima najvise engleza u momcadi da je nangora momcad.trpot ih se u sastavu mora radi premier lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare