Obavijesti

Sport

Komentari 32

Čudesan gol Origija: U zadnjim sekundama srušio je Everton!

Čudesan gol Origija: U zadnjim sekundama srušio je Everton!
1

Bio je to nevjerojatan gol, koji vjerojatno nikad nije viđen na tako visokoj razini u nogometu. Lopta je odlazila preko prečke u gol aut, ali ju je Pickford vratio u igru. Vjerojatni ni on sam ne zna zašto

VIDEO

Merseyside derbi opravdao je svoj naziv! Nije bilo pogotka punih 95 minuta, činilo se kako će Liverpool početi gubiti priključak za vodećim Manchester Cityjem , a onda u šestoj minuti sudačke naknade ipak je popustila obrana Evertona te su redsi svladali gradske rivale 1:0!

Bilo je prilika na obje strane, kod Kloppove momčadi prijetili su Sadio Mane i Xherdan Shaqiri u prvom dijelu, a na drugoj strani Andre Gomes i Theo Walcott ugrožavali su Alissonova vrata... No bez većeg uspjeha!

U drugom poluvremenu ipak je Liverpool preuzeo inicijativu. Imao je Mane odličnu šansu u 53. minuti, no bio je neprecizan, a takva je bila i cijela momčad Liverpoola. Pa u drugom dijelu su od 11 udaraca tek dva poslali u okvir!

Jedan od toga, možda i najbolja prilika dotad na utakmici, bila je Origijeva pogođena prečka u 88. minuti... Podjela bodova bila je već izvjesna, a onda ponovno - Origi ! Belgijanac je u sedmoj minuti sudačke nadoknade ostao sam te matirao Jordana Pickforda za tri boda!

>>>GOL POGLEDAJTE OVDJE<<<<

Bio je to nevjerojatan gol, koji vjerojatno nikad nije viđen na tako visokoj razini u nogometu. Lopta je odlazila preko prečke u gol aut, ali ju je Pickford uspio nekako preko prečke vratiti u igru. No, samo do Origija koji je bio najbliži i pospremio ju u mrežu.

Premier League - Liverpool v Everton

Nevjerojatan potez engleskog golmana kojim je direktno donio pobjedu velikom gradskom rivalu.

Ranije su odigrane utakmice Chelseaja i Fulhama, u kojemu su plavci pobijedili s 2:0 te sjevernolondonski derbi Arsenala i Tottenhama, koji je bio pravi spektakl, a topnici su u preokretu slavili 4:2!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše