To je to što me zanima!

Čudesne brojke: Polufinale FNC 'Armagedona' uživo na 24sata pratilo preko pola milijuna ljudi

Prve borbe je u prijenosu uživo pratilo oko 30,000 uređaja, dok je glavnu borbu u jednom trenutku uživo pratilo 45,000 uređaja. Ovo je jedan od najgledanijih MMA događaja u ovom dijelu Europe
Vidi originalni članak

Fight Nation Championship kao i njihova 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA liga rastu iz dana u dan, a tako je interes i gledanost MMA-a na našim prostorima sve veća. Mladi borci imaju priliku nastupiti ispred mnoštva gledatelja pred malim ekranima, a ovaj je put srušen rekord gledanosti.

DOGOVORILI MEČ?! VIDEO Croata u kavezu prozvao Vasinog trenera: Ako dobijem i tebe, dat ćeš mi dio članarina...

Naime, tri videa 24 sata s polufinala 'Armagedona' nalaze se u TOP 5 na trendingu, a to samo pokazuje koliko je veliki uspjeh bio održati ovakvu priredbu na atraktivnoj lokaciji. Naravno, veliku zaslugu za to imaju i sami borci koji su odradili odličan posao, kao i Vaso 'Psihopat' Bakočević te Francisco 'Croata' Barrio u glavnoj borbi večeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U samoj šibenskoj tvrđavi bilo je oko 1000 gledatelja, dok se za finale sprema još nešto veće, ukoliko će to dopustiti epidemiološke mjere. Bilo kako bilo, velik je ovo korak unaprijed za MMA u ovom dijelu Europe te velika prilika mladim borcima da se dokažu pred velikim auditorijem. 

Finale će biti na rasporedu u studenom ili prosincu, a nakon što je polufinale pogledalo preko 500.000 ljudi, tko zna što nas sve očekuje u velikom finalu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pametnijiodtebe 14.09.2021.

    Hahah kog vi lazete 😂 u trenutku su imali 21000 live gledatelja i to je najvise u cijeloj veceri, borbe poluamaterske, znam bar 30 likova na kvartu kaj bi izbili i vasu i croatu skupa 😂😂

  • GeneralPraljakUskoplje 14.09.2021.

    45.000 uređaja je pratilo finale kako su onda 500 tisuca gledali ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare