Obavijesti

Sport

Komentari 15

VIDEO Croata u kavezu prozvao Vasinog trenera: Ako dobijem i tebe, dat ćeš mi dio članarina...

VIDEO Croata u kavezu prozvao Vasinog trenera: Ako dobijem i tebe, dat ćeš mi dio članarina...
13

Kad sam odlučio vratiti se, Vaso je odmah stavio na Instagram sliku kako me moj sparing partner nokautirao. Tad sam rekao da ću ga pobijediti. Nitko mi nije vjerovao, rekao je hrvatski borac u Šibeniku

VIDEO

Francisco Barrio Croata (32) sredio je Vasu Bakočevića (32) u supermeču polufinalne večeri druge sezone FNC Armagedona na Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku giljotinom nakon samo jedne minute.

POGLEDAJTE MEČ: Croata vs. Vaso

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević vs Francisco Barrio Croata | CIJELI MEČ | ARMAGEDON 2 | SUPERFIGHT 15:42

- Znate, ja se nisam borio sedam godina. Moj sparing partner me nokautirao i sad svaki dan treniramo zajedno. Kad sam se odlučio vratiti, Vaso je odmah stavio na Instagram sliku kako me moj sparing partner i prijatelj nokautirao. I toga dana rekao sam da ću ga pobijediti. Nitko nije vjerovao u mene, sad svi vjeruju - rekao je hrvatski MMA borac i odmah otkrio što slijedi:

- Gle, ja sam znao da je Vaso opasan protivnik. Ima dobrog trenera Savu koji će mi biti sljedeći protivnik.

Vaso je već nakon pola minute ozlijedio koljeno promašivši low kick i bilo je pitanje vremena kad će Croata završiti meč.

Savo Lazić (32) bi, dakle, mogao idući s njim u kavez nakon što je izgubio u zadnja dva nastupa u KSW-u. A on se odmah i prihvatio mikrofona.

- Ništa, ljudi. Zasluženo je pobijedio Francisco, ja mu čestitam. Gle vamo, majmune šuti dok pričam... Slušaj ovo. Ovo je sport i ne zaboravite da je ovo sport. Znači, ovo nije sranje neko drugo. Mi smo svi ovdje zajedno patili i usrali su nas ovdje. Znači, ja sam čestitao čovjeku, pošteno je pobijedio. Sljedeći meč je sa mnom. Normalno, ako Forgieju bude bilo u interesu - rekao je Lazić.

Croata je odmah doskočio zatraživši preuzimanje njegove dvorane.

- Pobijedio sam Aleksandra Jankovića, pobijedio sam Vasu. Ako tebe pobijedim, daš mi udio u Fight Companyju.

- Ako pobijedi Panchi mene, može doći i održati trening u Fight Companyju. Jesmo se dogovorili? Vi ste svi svjedoci toga. Jel može tako - pitao je publiku.

- Ej, 10 posto članarine - uzvratio je Croata.

- A ne može 10 posto članarine. Brate, što ću ja jesti...

- Ali ako te pobijedim, uništio sam ti Fight Company.

- Pa ja sam borac...

A onda je Barrio zaključio:

- Ja sam se borio, on se smijao da ga koljeno boli na konferenciji. Ja sam se na zadnjem meču u KSW-u borio, a 20 dana prije, kad sam saznao da se borim, pukli su mi ligamenti. Mi smo šutjeli i odradio sam meč u KSW-u sa slomljenom nogom (pobijedio je Bartlomieja Koperu, op.a.). Zato, da se to meni dogodilo tu, ne bih se bacio na pod i ne bih tapkao. Ja se borim do kraja!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'