To je to što me zanima!

Čudesni Alves skinuo 2 penala u porazu, Juve slavio u finišu

Ranopopodnevni program u trima ligama "petice" ponudio je pobjedu Atlético Madrida u Valenciji 2-0 unatoč dvama obranama penala Diega Alvesa, slavlje Juventusa kod Empolija 3-0 te remi Man. Uniteda i Stokea
Vidi originalni članak

Znali smo da je Diego Alves specijalist za obrane penala, ali da će obraniti dva u jednoj utakmici - to se ni njemu nikad nije dogodilo. Sve do gostovanja Atlético Madrida na Mestalli. No njegova Valencia unatoč tomu izgubila je 2-0.

Sjajnom reakcijom Alves je obranio Antoineu Griezmannu u 44. minuti. No isti igrač zabio mu je u 63. iz igre. Novi penal Atlético je imao u 69. minuti, a ovaj put nesretnik je bio Gabi. Alves je obranio 19. penal u Primeri u 41. pokušaju. Čudesno.

Silna dominacija gostiju ipak nije mogla proći i bez drugog gola. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade zabio je Kevin Gameiro na asistenciju Juanfrana. Šime Vrsaljko nije ulazio u igru za "colchonerose" koji s utakmicom više zauzimaju prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Juventus se mučio na gostovanju kod Emolija sve do 65. minute zahvaljujući sjajno raspoloženom golmanu domaćina Lukaszu Skorupskog. Ali onda je proradio. Paulo Dybala otključao je bravu, a Gonzalo Higuaín zabio je još dva za konačnih 3-0.

Kad je utakmica već bila riješena, trener "stare dame" Massimiliano Allegri u igru je uveo Marka Pjacu umjesto Dybale za posljednjih 17 minuta. Bio je hrvatski reprezentativac blizu gola u jednoj situaciji, ali udarac mu je ispod prečke skinuo Skorupski. Mario Mandžukić ostao je na klupi vodećeg sastava Serie A s 18 bodova iz sedam utakmica.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Manchester United nikako ne može uhvatiti pravu formu. Nakon minimalne pobjede nad Zorjom u Europskoj ligi, Mourinhovi izabranici bili su na putu do nove takve na Old Traffordu protiv Stoke Cityja. Anthony Martial zabio je u 69. minuti za vodstvo domaćina.

No Stoke je osam minuta prije kraja iskoristio nepažnju obrane "crvenih vragova", ponajprije golmana Davida de Gee koji nije uspio uhvatiti jednu poprilično laganu loptu, a uz puno sreće loptu je u mrežu pospremio Joe Allen za konačnih 1-1.

Nakon šest kola United se nalazi na skromnoj šestoj poziciji sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Manchester Cityja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 16

  • AlenLegovic 02.10.2016.

    Juve slavio u finišu a u 67. je bilo 3-0.. Jak novinar nema šta

  • Joker123 02.10.2016.

    United je triba dobit po sansama ali ne dobija uvik bolji

  • Joker123 02.10.2016.

    Atletico falija 3 penala u dvi utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare