To je to što me zanima!

Čudesni Ansu Fati zabio dva gola u dvije minute za pobjedu

Novo Barcelonino "čudo od djeteta", 17-godišnji Fati, doveo je Barcu u vodstvo u 30. minuti nakon sjajne asistencije Lionela Messija, a samo dvije minute kasnije zabio je i za 2-0, također na Messijevu asistenciju
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Levante sa 2-1, a oba gola za katalonskog velikana zabio je Ansu Fati.

Novo Barcelonino "čudo od djeteta", 17-godišnji Fati, doveo je Barcu u vodstvo u 30. minuti nakon sjajne asistencije Lionela Messija, a samo dvije minute kasnije zabio je i za 2-0, također na Messijevu asistenciju. U posljednjim trenucima susreta Rochina je smanjio na 2-1. Za Barcu je cijeli susret igrao Ivan Rakitić.

U ranije odigranom susretu Sevilla je kiksala odigravši kod kuće 1-1 protiv Deportivo Alavesa. Gosti su poveli u 70. minuti golom Joselua, a izjednačio je Ocampos iz kaznenog udarca sedam minuta kasnije.

Villarreal je pobijedio Osasunu sa 3-1, dok je Leganes bio bolji od Real Sociedada sa 2-1. Eibar i Real Betis su remizirali 1-1, a Getafe je na gostovanju porazio Athletic Bilbao sa 2-0.

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 49 bodova, Barcelona ima tri manje, dok Getafe i Sevilla imaju po 39 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 03.02.2020.

    E moj Messi eto ti sada kad si postavis standard da svaku tekmu zabijes bar dva gola i imas 2 asistencije i onda odigras ovakvu tekmu pa si svima ¨kak ti loš¨ covjek igra 14 sezona za redom najbolji nogomet i da si zabio duplo manje golova uvijek ces bit najbolji igrac koji je korcio nogometnim travnjacima

  • VOLBEAT 03.02.2020.

    Liverpool je za sve ove space shuttle, Barca jedva protiv Levantea, a nekoć bi im uvalila peticu.. Pod hitno totalni remont... Fati je odličan, to njima treba - mlada krv, a ne kupovine od preko 100 mil Eur (Coutinho, Griezmann...), te starci tipa Zubo i sl, a ni Messi još neće dugo..

  • JensenColt 03.02.2020.

    Tko je sad ovaj Anus?

Komentiraj...
Vidi sve komentare