To je to što me zanima!

Čudesni Primorac u 47. godini života baca se za lopticama...

Zoran Primorac za vikend je nastupio u stolnoteniskoj Ligi prvaka za ruski UMMC. Zoran je izgubio od Yingchaoa 3-1 u setovima, ali je čudesnim poenom osvojio sve
Vidi originalni članak

Cijela klupa ruskog kluba za koji igra naš Zoran Primorac podigla se i zapljeskala. Pridružili su se i navijači u dvorani. Hrvatski stolnotenisač u 47. godini života radi čudesne stvari. Najavio je Primorac pohod na osme olimpijske igre u karijeri, a u međuvremenu pokazuje da u njemu još itekako ima dinamita.

Primorac je ovog vikenda nastupio za ruski UMMC u stolnoteniskoj verziji Lige prvaka. Austrijski Niederösterreich je bio bolji 3-0, a Zoran je izgubio u sjajnom meču protiv Hou Yingchaoa 3-1 u setovima. Bila je to žestoka borba za svaki poen, a u prvom setu Primorac je doživio ovacije navijača nakon što se bacio za lopticom.

Yingchao je vodio 8-6 i servirao. Primorac se branio i poslao je lopticu visoko u zrak. Ona je pogodila rub stola na što je Zoranov protivnik sjajno reagirao. No ništa nije gotovo. Primorac se baca za lopticom, a njegov protivnik u čudu promašuje zicer.

Snimku čudesnog poena pogledajte u VIDEU od 59. sekunde.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Veki-Zagreb 14.10.2015.

    a zašto se ne bi bacao za lopticama...pa nije invalid ako ima 47 godina....dapaće čovjek izgleda vrhunski, a tako se vjerojatno i osjeća...naši komentatori stalno spominju te godine...pogotovo Balog, taj je opsjednut godinama...kaže: "Tero Pitkämäki još uvijek baca sa 32 godine na leđima..." pa zašto ne bi bacao, nije mu 82...to kaj netko s 32 godine izgleda kao da je za penziju ne znači da je to pravilo...čovjek može dugo trajati ako drži do sebe, a malo mu treba, smanji žderačinu, ljubi ženu i kreći se jbt...

  • guigou 14.10.2015.

    Ima jedna zgodna pričica u vezi Zorana. Nakon jednog nastupa u Ligi prvaka ove godine, sjeo je za stol s organizatorima, a ovi su počeli hvaliti njega i "njegovog oca", koji je krasno igrao još tamo 2004. u Ateni, hehehe.

  • El Tractor 14.10.2015.

    Zadranin maestro

Komentiraj...
Vidi sve komentare