To je to što me zanima!

Čudesni Santini: U tri utakmice zabio je čak sedam golova...

Strašna forma Ivana Santinija. Otkako je stigao u Anderlecht, povremeni hrvatski reprezentativac zabio je čak sedam golova u tri kola. Posljednja žrtva bio je Charleroi
Vidi originalni članak

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Santini apsolutni je hit u Belgiji. Nakon što je iz Caena stigao u Anderlecht za svega tri milijuna eura, Santini je u tri odigrane utakmice čak sedam puta tresao mrežu protivnika. 

Sve je počelo utakmicom protiv Kortrijka u prvom kolu belgijskog prvenstva kada je Anderlecht slavio s visokih 4-1, a Santini došao do svog prvog hat tricka u novom klubu.

Svoju golgetersku formu nastavio je i u drugom kolu kada je njegov Anderlecht s 5-2 deklasirao Oostende, a Santini je došao do novog hat tricka. 

No, za našeg igrača niti tu nije bio kraj. U trećem kolu njegov Anderlecht je gostovao kod Charleroija, a robusni napadač zabio je pobjednički gol. 

 

Domaćini su poveli preko Rezaeija u 41. minuti, da bi gosti u sudačkoj nadoknadi izjednačili golom Diamate prije nego što je Santini, u 65. minuti, zabio za pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MH08 13.08.2018.

    Zanimljiv je i podatak da su sve golove u te tri utakmice zabili Santini i Diamata

  • DaliborFuderer 13.08.2018.

    Prevara od igrača!

  • 13.08.2018.

    Daliću evo ti zamjene za Kalinića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare