To je to što me zanima!

Čudesno primanje i asistencija Modrića: Real Celti utrpao šest

Real Madrid već je na poluvremenu imao prednost 3-0, a do kraja susreta poduplao je tu prednost. Asistent za prvi gol u velikoj golijadi Real Madrida bio je naš Luka Modrić dok je Gareth Bale zabio sjajan gol
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je Celtu Vigo s uvjerljivih 6-0 u posljednjem susretu subotnjeg programa 37. kola La Lige. Bila je ovo potpuna dominacija domaćina u utakmici u kojoj Celta nije imala udarac po golu u drugom poluvremenu.

Sve je krenulo u 13. minuti nakon što je Luka Modrić sjajno proigrao Garetha Balea. Modrić je majstorski primio loptu prsima, okrenuo se i poslao ju u for Baleu, koji ne griješi u tim situacijama. Velšanin je u 30. minuti zabio za 2-0 i tako četvrtu utakmicu u sezoni zabilježio po dva gola. Drugi pogodak bio je malo remek djelo.

Do kraja poluvremena Isco je povisio na 3-0, a u 52. minuti u strijelce se upisao čak i Hakimi. Gomez je autogolom povisio prednost Reala na 5-0, a priču je zaključio Kroos golom u 81. minuti.

Real je ovom pobjedom stigao do 75 bodova. Atletico je na drugom mjestu sa 75.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Čarli1976 13.05.2018.

    Pa koliko se hvali Modrića i ostale naše reprezentativce mi smo glavni kandidati za svjetskog prvaka, nema nam ravnih, pomest ćemo nogometni svijet u Rusiji.

  • NekVilicePotonu 13.05.2018.

    Lukica nebu tebi nitko govoril kak ces ti na svjetskom igrat. Ajmo Roki

  • Papatest 13.05.2018.

    Je Luka dobro driblja španjolske poreznike

Komentiraj...
Vidi sve komentare