To je to što me zanima!

Čudo od igrača Nike Kovača bit će Pepeov nasljednik u Realu

Jesus Vallejo (19) igrač je kojeg je Niko Kovač ljetos doveo na posudbu iz Real Madrida i od njega napravio jednog od najboljih stopera Bundeslige. A sada ga u Realu žele natrag
Vidi originalni članak

Iskusni portugalski stoper Pepe (33) nakon gotovo 10 godina u klubu na izlaznim je vratima Real Madrida. Pregovori o novom ugovoru su zapeli, a Portugalac na stolu ima dvije astronomske ponude iz Kine i ako ne već sada u siječnju, onda na ljeto, napustit će Real Madrid.

No u Realu nisu zabrinuti jer u pripremi već imaju novu stopersku zvijezdu Europe. Riječ je o Jesusu Valleju (19), igraču Reala na posudbi u Eintrachtu Nike Kovača. Mladi je stoper jedan od najboljih braniča Bundeslige, a svojim igrama oduševio je i bivšeg hrvatskog izbornika.

- Nikad u životu nisam vidio takvog igrača. On je čudo! U ovom je trenutku on naš najbolji igrač, a moj posao čini puno lakšim - rekao je nedavno Kovač.

Zapamtio ga je i Alen Halilović. U utakmici HSV-a i Eintrachta mladi je hrvatski nogometaš jurnuo s loptom sa sredine terena sam prema golu Frankfurta. Pred Vallejom je Halilović imao nekoliko koraka prednosti, no mladi je Španjolac fantastično prestigao 'hrvatskog Messija' i bez problema mu oduzeo loptu.

Dođe li Vallejo u Real na ljeto zasigurno ga ne čeka sigurno mjesto u prvih 11 jer stoperske pozicije bit će rezervirane za kapetana Ramosa i strpljivog Francuza Varanea. No Vallejo će sigurno dobiti priliku kod Zidanea, a i 14 godina je mlađi od Pepea i pred njim je, čini se, svijetla budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 27.12.2016.

    E baš tako

  • lomalifa 27.12.2016.

    to je samo još jedan dokaz koliko ima kvazi stručnjaka u nogometu koji nisu u stanju prepoznati kvalitetu koju imaju u svojim momčadima pa šalju dečke na posudbe bez da su im uopće dali pravu priliku.

  • robicasvor 27.12.2016.

    Hrvatski messi, ahaj idem povracat

Komentiraj...
Vidi sve komentare