To je to što me zanima!

Čudo Rigoberta Songa: Kako ga je pas spasio sigurne smrti

Osjećao sam da mi je loše i srećom pao na bok. Imao sam sreće da se nisam ugušio jezikom. Umor pa crnilo... U komi sam vidio svojeg oca koji je umro kad mi je bilo devet godina, rekao je Song
Vidi originalni članak

Krajem listopada bivši igrač Metza, Liverpoola, West Hama i Galatasaraya te ujak Alexa Songa Rigobert Song (40) doživio je moždani udar u svojem domu u glavnom gradu Kameruna Yaoundeu. Zbog posljedica udara pao je u komu, a dva mjeseca nakon svega ispričao je čudesnu priču za L'Equipe o tome kako mu je pas spasio život.

- Osjećao sam da mi je loše i srećom pao na bok. Imao sam sreće da se nisam ugušio jezikom. Ostavio sam otvorena vrata jer sam upravo čekao posjetu. Da su vrata bila zatvorena vjerojatno bih bio mrtav. Pas je počeo lajati i lajati, na vrata je došao kućepazitelj, ali nije se usudio ući u kuću. Zatim se pojavio prijatelj i pozvao je pomoć - rekao je Song.

- Kada sam se probudio iz kome imao sam svega 60 kilograma. Nevjerojatno malo za velikog čovjeka poput mene. Polako se oporavljam, iz dana u dan napredujem u rehabilitaciji.

Song je dodao i opisao kako se osjećao prilikom udara.

- Umor pa crnilo... U komi sam vidio svojeg oca koji je umro kad mi je bilo devet godina. Rekao mi je: "Što radiš ovdje? Dođi." - prisjetio se bivši defanzivac.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gunersss_ 28.12.2016.

    Ovaj komotno moze ici predatora glumit!

  • hyndai 27.12.2016.

    Da ne zaboravim.Nabijem na kurac cijelu redakciju 24 sata,vaše žute i crvene kartone.I blokadu!Govna četnička!

  • Svebirad Lakomčić 27.12.2016.

    O majko sveta..ovaj ni ne zna da je izmišljeno ogledalo!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare