To je to što me zanima!

Čudo se ostvaruje: Olympiacos kontaktirao vodstvo ABA lige!

Grčki velikan poludio je na utakmici polufinala grčkog kupa protiv Panathinaikosa kada su napustili susret nakon 27 sekundi treće četvrtine, a već se tada pričalo o odlasku u ABA ligu
Vidi originalni članak

Olympiacos je kontaktirao vodstvo ABA lige kako bi doznao uvjete za moguće priključenje balkanskom regionalnom natjecanju, doznaje Sportando.

Grčki velikan poludio je na utakmici polufinala grčkog kupa protiv Panathinaikosa kada su napustili susret nakon 27 sekundi treće četvrtine u kojima im je suđeno tri prekršaja, a već tada se pričalo kako u crveno-bijelima razmišljaju o napuštanju grčkog prvenstva i odlasku u ABA ligu.

To je sada, čini se, postala i realnost.

- Olympiakos nas je kontaktirao u vezi detalja oko sudjelovanja u ligi - rekao je direktor ABA lige Krešimir Novosel, prenosi Sportklub.

Ovo međutim nije prvi europski velikan van područja bivše države koji će sudjelovati u ABA ligi. U regionalnom prvenstvu sudjelovali su i velikani poput Maccabija, a poznat je i slučaj bugarskog Levskog koji je obarao negativne rekorde za vrijeme svog sudjelovanja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zlatan 10 14.03.2019.

    Da takav klub dodje igrat ABA ligu treba da nam bude cast i za takav klub uvijek ima mjesta za natjecanje!!! O cem vi i ABA liga 2, pa nije to kruskovac vec Olympiakos i samim tim donosi kvalitet!!! A vama ako se gleda drugoligas samo izvolite i dajte si oduska na takvim tekmama

  • Armin van Buuren 14.03.2019.

    Još uz Olympiakos da dođe i Real Madrid (pošto su i oni bili nezadovoljni nakon kupa) i to je to ,ali prvo u ABA ligu 2 ;) .A i navni Grci izgleda misle da je kod nas sve pošteno ;)

  • 14.03.2019.

    Apsolutno ne. Njihovim dolaskom u ABA ligu gube zasticen status Euroligasa, posto ABA liga ima samo 1 mjesto koje vodi u Euroligu sanse nasim klubovima sa podrucja bivse drzave su minimalne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare