To je to što me zanima!

Čudotvorna iscjeliteljica Marijana otkrila identitet

Misterizona doktorica Marijana Kovačević liječila je brojne nogometaše iz Premierlige, ali i Darija Srnu. Čak 114 sportaša prošlo je kroz ordinaciju
Vidi originalni članak

Misteriozna iscjeliteljica Marijana Kovačević koja je liječila pola Premier lige izašla je iz anonimnosti. Čudvotvorna doktorica otvorila je svoju web-stranicu, a njena slika izašla je u jednim srpskim novinama. Beograđanka je poznata po svojem alternativnom načinu liječenja vrhunskih svjetskih sportaša među kojima su Frank Lampard, Robin Van Persie te dobar dio Liverpoolove momčadi. Pacijenti su doktoricu Marijanu opisali kao Morticiu Adams iz popularne tv-serije 'Obitelj Adams', a sad se ispostavilo da je mušterije nisu bile u krivu.
Nagađalo se da se doktorica koristi terapijom koja se temelji na konjskoj posteljici, odnosno tekućini iz fetusa. No, Kovačevićeva na svojoj stranici www.marijanakovacevic.com otkriva drugačiji način rada. Marijana se koristi ručnom masažom nanoseći prirodni gel kojim prolazi preko oštećenog tkiva. Srpkinja je također objavila popis pacijenata koji su posjetili njenu ordinaciju među kojima su se našli Darijo Srna i Ivica Olić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rođin rođo1 14.03.2010.

    ja stoke braćo moja..........................

  • real 14.03.2010.

    jel lijeci iskrivljenje pimpa ?

  • Puno Dajem Vladi 14.03.2010.

    počet ću da igram kao messi i ozljedit cu se namjerno da me ona izljeci svojim mufom hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare