To je to što me zanima!

Cufre je raskinuo s "modrima": Hvala svima na lijepe 2 godine

Na dan utakmice protiv Lyona Argentinac Leandro Cufre i Dinamo sporazomno su se razišli, objavila je službena stranica "modrih". Cufre se zahvalio svima i otišao...
Vidi originalni članak

Obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali s Cufreom, dogovorili smo sporazumni raskid ugovora. Leandro će nastaviti karijeru u Meksiku, rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić, prenosi službena stranica "modrih".

Na dan utakmice protiv Lyona Argentinac Leandro Cufre otišao je nakon 2,5 godine u Dinamu. Čelnici "modrih" nagovarali su ga da produlji ugovor na početku sezone, Leandro je na to pristao, ali ozljede su ga poremetile te je izgubio mjesto u prvih 11. Nedavno se i pobunio jer ne igra i raskid ugovora je logičan slijed zbivanja.

- Hvala svima u klubu, od zaposlenika do suigrača i trenera. Hvala i navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati u sjećanju - rekao je Argentinac na odlasku

- S obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali s Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor te će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku - rekao je sportski direktor Zoran Mamić i dodao:

- Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i svoje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • haj lezi 07.12.2011.

    pa bilo je vrijeme da takav ode iz tog klubaa...cufre kraljjj

  • sunshine86 07.12.2011.

    šteta za momka...jurčiću ne bi dao ovcu bez jedne noge da vodi a kamo li nogometnu momčad

  • lipo69 07.12.2011.

    bem ti mutavog jurcica u po celave glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare