To je to što me zanima!

Čupko a la Ivano: Moliš ih da igraju?! Neka idu u svlačionicu!

Vesprem je odnio pobjedu u Zadru, a makedonski Vardar je cijelu utakmicu jednostavno bio u sjeni mađarskog sastava. Vardar je bio u zaostatku šest golova, a uspio je taj minus u nastavku samo prepoloviti
Vidi originalni članak

Ti ih sad moliš da igraju?! Neka idu onda u svlačionicu, što da im radim ja?!, ljutito je uzviknuo iskusni hrvatski rukometaš Ivan Čupić u jednom od time-outa finala SEHA lige.  Unatoč dugogodišnjoj bogatoj karijeri, kako klupskoj, tako i reprezentativnoj, popularni Čupko se još uvijek ne da i i dalje 'gori za trofejima'. No, evo, ovaj posljednji - s finala SEHA lige - mu je promaknuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vesprem je odnio pobjedu u Zadru, a makedonski Vardar je cijelu utakmicu jednostavno bio u sjeni mađarskog sastava. U trenutku kada je Čupić 'naribao' trenera Aluševskog,  Vardar je bio u zaostatku šest golova, a još uvijek aktualni prvak Europe je uspio taj minus u nastavku prepoloviti.

NAKON ŽDRIJEBA SP-a Lino: Morat ćemo imati i sreće, korona nas ne smije uhvatiti

Slaba utjeha s obzirom na to da ga nikako nisu pretvorili u plus, ali ova odlučnost hrvatskog rukometaša podsjetila je na onaj famozni govor Ivana Balića u dobro poznatom time-outu u reprezentaciji poznatom po 'beštimanju' splitskog rukometnog Mozarta: "P**ka vam materina, igramo k'o k**ac!" vikao je tada Ivano u Norveškoj u finalu Europskog prvenstva protiv Danske koja je na kraju ipak bila bolja. 

KATAR, JAPAN, ANGOLA Lagan ždrijeb za Hrvatsku na SP-u: Bez europskog suparnika

Nešto slično napravio je sada Čupko, ali bezuspješno. Veszprem je slavio, baš kao i te 2008. Danska. Štrlek i njegovi suigrači slavili su velikom razlikom 35-27 i tako treći puta osvojili regionalnu rukometnu ligu. 

Pet golova kod Veszprema postigao je Petar Nenadić, a Manuel Štrlek postigao je tri gola.

Kod Vardara šest golova Gleba KalarašaLovro Jotić dodao je četiri, a Ivan Čupić tri.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čovik-s-juga 08.09.2020.

    Netočno, Ivano je rekao " Pi.ka "mu" materina, igramo "za" ku.ac ! " što je značajna razlika. Nije vrijeđao suigrače nego komentirao igru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare