To je to što me zanima!

Cura optužila igrača Boce da ju je pretukao: On je zvijer i ološ!

Nažalost, moram ovo napraviti jer ne mogu više trpjeti ono što mi radi. Dvije godine živimo zajedno i ovo nije prvi put da se događa, rekla je cura kolumbijskog nogometaša...
Vidi originalni članak

Sebastian Villa je kolumbijski nogometaš koji već dvije godine nastupa za argentinskog velikana Bocu Juniors. Argentinski i kolumbijski mediji ovih dana bruje o njemu, ali nije riječ o nekom dobrom djelu, već u negativnom kontekstu. 

Njegova djevojka Daniela Cortes optužila ga je za fizičko nasilje, a sve je objavila na Instagramu.

- Nažalost, moram ovo napraviti jer ne mogu više trpjeti ono što mi radi. Dvije godine živimo zajedno i ovo nije prvi put da se događa. Opraštala sam mu i mislila da će se promijeniti, ali neće. Ovo objavljujem jer želim da svi vide kakva je on zvijer i ološ. Imam svjedoke za fizičko i psihičko nasilje. Ne mogu vjerovati da je netko ovo u stanju napraviti. Bojim se da će se dogoditi nešto još strašnije. Ovo je istina o Sebastianu Villi, čovjeku koji tuče žene. Ja nisam prva kojoj je ovo napravio. Molim državu da mi pomogne jer želim biti s obitelji i kćerkicom - objavila je Daniela.

Objavila je i fotografije na kojima se mogu vidjeti masnice i krv na njezinom licu od udaraca koje joj je zadao dečko. Sve je prijavila policiji. 

Villa je u Bocu došao 2018. godine iz Deportivo Tolime, a za kolumbijsku reprezentaciju je dosad skupio tri nastupa. Igra na poziciji lijevog krila, a vrijednost na Transfermarktu mu je 5.5 milijuna eura. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DominikLivakovic1 29.04.2020.

    S takvim stvarima se ide na policiju a ne na instagram.

  • 29.04.2020.

    Stop intelektualnom nasilju nad muskarcima !!!

  • 29.04.2020.

    Dosta nam je vise flundri koje glume zrtve i patnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare