To je to što me zanima!

Curry je vodio Golden State do prve pobjede protiv Houstona

Golden State poveo je u finalu Zapada protiv Houstona. Warriorsi su dobili 110-106. Sjajni Stephen Curry zabio je 34 koša. Drugi susret je u noći s četvrtka na petak...
Vidi originalni članak

Golden State Warriorsi pobijedili su Houston Rocketse 110-106 u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije u Oaklandu.

S tephen Curry zabio je 34 koša, imao je pet asistencija i šest skokova. Shaun Livingston je zabio 18 koševa. Kod Houstona najbolji su bili Harden s 28 koševa, 9 asistencija i 11 skokova te Ariza koji je zabio 20.

Houston je u prvom poluvremenu imao 16 koševa prednost. Ali sjajni Curry i Livingston zaslužni su za preokret. Warriorsi su serijom 25-6 okrenuli utakmicu i na odmor otišli s prednošću.

Shaun Livingston je u toj seriji zabio 10 koševa, a od ukupnih 18 poena, 16 je zabio u toj drugoj četvrtini.

Gosti su morali igrati bez Dwighta Howarda u posljednjoj četvrtini, koji je ozlijedio koljeno i morao je izaći iz igre.

Druga utakmica je na rasporedu u noći s četvrtka na petak, također u Oaklandu.

NBA, finale Zapada:

  • Golden State - Houston 110-106
  • (Golden State vodi 1-0)
Idi na 24sata

Komentari 14

  • VolimOstrnu 20.05.2015.

    ovi bez Howarda ko real bez Modrica hahaha salim se naravno,pa jasno ko dan da bez Howarda jako tesko mogu protic Warriorsa na njihovom terenu vruca atmosfera i naravno prizeljkujem 7 tekmi

  • wwww 20.05.2015.

    Oracle Arena u San Franciscu prima 20.000 i napravljena je tako kao da su skoro svi navijači na terenu i uz jednu ogromnu bučnost što stvara ta dvorana,jako podiže domaće igrače a stvara veliku nelagodu protivniku,meni osobno se na sviđa ova ekipa Warriorsa i ovaj Step Curry,meni on izgleda kao da glumi u filmu nekoga košarkaša a ne da igru prof.košarku i još kada se pri tome iskreveljivi tada dojam glume dođe još više do izražaja ali mora mu se priznati da zna čovjek pogoditi van linije 6,75 takom lakoćom i preciznošću i konstantnošću da je ovo godine zasluženo MVP.i kada u njihovu tricašku igru nadodamo,Thompsona,Barnesa,Livingstona,Greena,Igoudalu jer svi gađaju dobro tricu,protivnik izađe iz Oracle Arene kao švicarski sir.Želio sam da se sastanu s Clippersi zato što se te dvije ekipe ne vole i uvijek je neki incident među njima a Clippersi imaju oružje za Warriorse e sada što Rakete mogu učiniti oni su odigrali dobro sinoć utakmicu i dobro su im zatvorili šut za tri poene a kada to uradiš tada ih moraš pobijediti jer su Warriorsi,noćas pogodili 10 trica,problem za protivnike nastaje kada oni pogode tri poena i do 20 puta i to Rakete dobro znaju i mislim da će danas trener Kevin Mchale razmišljati o ovoj propuštenoj 1 utakmici..

  • strmi007 20.05.2015.

    stvarno je zasluženi MVP regularne sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare