To je to što me zanima!

Curtis prebio Volkova: Prvi je u redu za titulu nakon Ngannoua

Iako su mnogi mislili da Aleksander 'Drago' Volkov (31) ima šanse protiv Curtisa Blaydesa (29), Amerikanac je pokazao da nije slučajno postavljen odmah iza kreme teške kategorije u redu za titulu prvaka
Vidi originalni članak

Mnogo su uzbuđenja vidjeli ljubitelji borilačkog sporta na UFC Fight Nightu u Las Vegasu. Iako je glavna borba večeri bio sraz momaka od kojih se očekivao nokaut, to se nije dogodilo, već smo gledali kako Curtis Blaydes (29) dominira protiv Volkova (31) u četiri runde, dok je u petoj malo ostao bez snage.

Imao je i Volkov u zadnjoj rundi nekoliko dobrih pokušaja, malo su zaklecala koljena Amerikanca, ali bio je to samo mali dio onoga što je 'Drago' pretrpio iz repertoara 'Razora'.  Na kraju su suci jednoglasnom odlukom dali pobjedu Blaydesu koji je.nakon Francisa Ngannoua (33), potvrdio status legitimnog izazivača za titulu. Do toga će još trebati pričekati i odraditi jednu ili dvije borbe, a ako ih pobijedi je siguran napadač na pojas prvaka.

Josh Emmett (35) i Shane Burgos (29) odradili su jedan od najboljih mečeva ove godine, a otišli su do sudačke odluke. Gledatelji su mogli uživati, a Emmet si je u prvih 15 sekundi borbe vjerojatno slomio križne ligamente koljena, no to ga nije spriječilo da očita lekciju protivniku te je na kraju stigao do 16. pobjede u karijeri, a želi i napasti titulu koju drži Alexander Volkanovski.

Od ženskih borbi u glavnoj priredbi bila je tu ona Raquel Pennington (31) i Marion Reneau (43) koji je u potpunosti izdominirala i pobjedu odnijela Pennington. U velteru su se borili Belal Muhammad (31)  i Lyman Good (35), a također sudačkom odlukom, ali tijesnom, slavio je Muhammad.

Večer su otvorili Jim Miller (36) i Roosevelt Roberts (26), a slavio je stariji borac nakon dvije i pol minute. Uhvatio je polugu na podu i 'zaključao', a Robertsu nije bilo spasa. 

Popis borbi u glavnom programu:

Curtis Blaydes pobijedio Aleksandra Volkova (jednoglasna sudačka odluka)

Josh Emmett pobijedio Shanea Burgosa (jednoglasna sudačka odluka)

Raquel Pennington pobijedila Marion Reneau (jednoglasna sudačka odluka)

Belal Muhammad pobijedio Lymana Gooda (jednoglasna sudačka odluka)

Jim Miller pobijedio Roosevelta Robertsa (poluga na ruci, 1. runda)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • REPLIKA91 21.06.2020.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • plavicro 21.06.2020.

    Taktički je odlično posložio borbu iako je velikom djelu publike neinteresantan ,Volkov suzdržan i krut .Prosječan meč i mislim da nije još zaslužio borbu za prvaka

  • 21.06.2020.

    Curtis odlican, Ngannou mu ne lezi, sve ostalo u diviziji ocistit ce bez problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare