To je to što me zanima!

Cvita: Nikad to nisam doživio, igrači su si svašta dopuštali...

RASKID Igor Cvitanović spasio je Istru, a potom otišao: "Nikad ništa slično ovome nisam doživio", rekao je i dodao: "O tome bih mogao napisati knjigu i za nju bih dobio najviše ocjene"
Vidi originalni članak

Žao mi je, ali u klubu su tako odlučili, i to je bilo njihovo apsolutno pravo, kaže Igor Cvitanović, koji je dobio otkaz u Istri 1961.

- Vjerovao sam da ću ostati, nisam slagao momčad niti prošao pripreme s Istrom, a napravili smo posao i ostali u ligi. Očistio sam svlačionicu od virusa, promovirao mlade igrače, kraj sezone odigrali smo korektno, a mislim kako ova momčad ima materijala za veće domete.

SMJENA Igor Cvitanović više nije trener Istre, nasljednik još nije poznat

Igor Cvitanović ove je sezone vodio Dubravu i Istru 1961, Zagrepčani su ušli u drugu, a Puljani su ostali u prvoj ligi.

- Moram biti zadovoljan, u globalu je iza mene vrlo dobra sezona. Što dalje? Ne znam, sad su se intenzivirali neki razgovori sa zainteresiranim klubovima, vidjet ćemo kako će se to sve razviti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Puli je bilo svega, morali ste otjerati neke igrače iz kluba, što se sve tamo događalo?

- Joj, o tome bih mogao napisati knjigu, a za nju bih na trenerskoj akademiji dobio najveće moguće ocjene. Nikad se nisam susretao s takvim situacijama, na takve vas događaje baš ništa ne može pripremiti. Ni trenerska akademija ni igrački dani. Bilo je tu iskrivljenog ponašanja, igrači su si svašta dopuštali, rezao sam svlačionicu koliko sam mogao, a neke igrače još treba maknuti - završio je Cvita.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kenny 11.06.2019.

    ostani ti u blizini Zagreba,smetaš onim ideesovcima jer si plave boje !!

  • Mthesecond 11.06.2019.

    Pozelio bih ga Dinamu,da olaksa posao drugim klubovima kao "veliki znalac" :)) Ocekujem uzlet Istre poslije ovog,ovaj potez im je najbolje pojacanje :))

  • hajdukidinamousrcu 11.06.2019.

    Nikakav trener,neka ide bit pomoćnik Štimcu u Indiju ili gdje već je, da budu tandem snova

Komentiraj...
Vidi sve komentare