To je to što me zanima!

Cvitanić Ajaxu predložio da angažira gole ljepotice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dario Cvitanić bio je jedna od glavnih zvijezda na predstavljanju novog Ajaxova dresa. No napadač je savjetova da drugi put angažiraju gole djevojke
Vidi originalni članak

Nesuđeni hrvatski nogometni reprezentativac i član nizozemskog Ajaxa Dario Cvitanić savjetovao je svojim poslodavcima da za reklamiranje novih dresova osiguraju usluge golih ljepotica.
- U Argentini su s tom praksom počeli u Lanusu, a kasnije su to prihvatili i drugi klubovi. Na predstavljanju dresove pred novinarima se pojave ljepotice s novim dresom oslikanim na golom tijelu. Pokazalo se to kao puni pogodak. Fotografima je ljepše raditi, okupi se više novinara i što je najvažnije jave se novi sponzori. Boca i River su prihvatili običaje te na svoja predstavljanja zovu samo vrhunske argentinske top modele. Zvijezda Big Brothera Florencia Tesouro najpoznatija je i najtraženija manekenka za gole dresove. Ta povezanost je dobra za sve. Manekenkama odgovara takva promidžba, a klubovi dobiju ogromnu gledanost - savjetuje Cvitanić.
Koliko je to u Argentini popularno govori i podatak da su u sjenu bacile Zinedinea Zidanea koji je trebao biti zvijezda predstavljanja novih dresova River Platea, no gledalji su tražili gole djevojke.
- Ne vidim razloga zašto tako ne bi bilo u Nizozemskoj. Djevojke su ovdje jako lijepe. Sve imaju plavu kosu i lijepe plave oči - završio je svoje predavanje Cvitanić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Frane-Zadar 01.05.2009.

    Mila majko,koja PI*KETINA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare