To je to što me zanima!

Cvitanich: Učim hrvatski i čekam poziv Slavena Bilića

Hrvatska je zaista sjajna reprezentacija i bit će mi velika čast igrati s takvim igračima, kao što je Luka Modrić - rekao je Dario Cvitanich
Vidi originalni članak

U Amsterdamu s hrvatskom putovnicom u ruci sve susrete Hrvatske prati i Dario Cvitanich, potencijalni hrvatski reprezentativac i napadač Ajaxa.
- Hrvatska je zaista sjajna reprezentacija i bit će mi velika čast igrati s takvim igračima, kao što je Luka Modrić - rekao je Cvitanich. Njegov veliki prijatelj Daniel Bilos, također je trebao odjenuti hrvatski dres, no Bilos je odbio.
- Baš je budala. Imao je priliku igrati u jednoj od najboljih reprezentacija svijeta i nije htio. Ja jedva čekam da me se Bilić sjeti i uvrsti na popis - kaže Cvitanich. Hrvatski slabo priča, jer kako kaže, osim djeda nitko ga nije znao.
- Znam nekoliko riječi hrvatskog, ali učim svakodnevno. Nabavio sam i knjigu kako bih lakše naučio. Uz sve to, naravno, čekam poziv Bilića - rekao je Cvitanich, kojega u Ajaxu trenira jedan od najboljih napadača svih vremena Marco van Basten.
- Imam doista savršeni tretman. Brzo sam se prilagodio suigračima, a trener vjeruje u mene i zbog toga sam vrlo zadovoljan. Igram u napadau s Huntelaarom, ponajboljim napadačem svijeta. On je jako jednostavan, nije napuhan i od njega se može doista puno naučiti - zaključio je Cvitanich.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pikssy 11.10.2008.

    odlican igrac i na njega definitivno treba racunat u skorije vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare