To je to što me zanima!

Cvitanović: Ajme, što bi bilo da u Varaždinu nismo imali VAR!

Suci sude, VAR je samo pomoć i suci toga moraju biti svjesni. Pogrešno je signalizirati da je VAR potreban dok igra traje. Pejin je dobro koristio VAR, ali svejedno nije vidio tri penala, rekao je Strahonja.
Vidi originalni članak

VAR je dobro došao u našu HNL priču, odmah su stvoreni divni temelji za nastavak. To je mišljenje Marija Strahonje koji je u HRT-ovoj emisiji 'Stadion' ukazao na neke propuste, ali generalno dao izrazito pozitivnu ocjenu uvođenja VAR-a u našu ligu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posebno je u fokusu bila utakmica Varaždin-Hajduk 0-3 na kojoj je VAR 'pucao ih svih oružja'.

- Generalno, suci su radili dobro i VAR koristili točno kako treba. No... Tihomir Pejin nije smio kod prvog penala za Hajduk odmah signalizirati VAR sobi da napravi provjeru. Odluka je na kraju bila dobra. Pejin u tri situacije nije vidio penal nego je VAR presudio. To nije dobro, ali je dobro da ipak imamo VAR - rekao je Strahonja na koji se sa logičnim komentarom nadovezao Igor Cvitanović:

- Tri penala nije vidio... Ajme što bi bilo da u Varaždinu nismo imali VAR! - rekao je nekadašnji Dinamov golgeter.

DOJMOVI TRENERA Tudor: Blaženi VAR, neka bude ovako dobar svaku utakmicu

- Suci sude, VAR je samo pomoć i suci toga moraju biti svjesni. Pogrešno je signalizirati VAR sobi da nešto provjerava dok igra još traje - pojasnio je Strahonja.

Mario Zebec sudio je Slaven Belupo-Dinamo 0-2 i u 41' dobro procijenio kako je 'Dilaver imao ruku uz tijelo, a još je lopta bila napucana iz velike blizine', konstatirao je Strahonja dobar Zebecov posao te pohvalio Batinićevo suđenje na Lokomotiva-Rijeka 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • dahhmal 04.02.2020.

    Var svaka cast ali tri penala za Hajduk poklonjena sudac trazio dlaku u jajetu najbolje da odmah Hajduku se da titula da se ne sramote vise jer ocigledno da ih neko gura jer igrom to ne zasluzuju

  • Vladovladić_1 04.02.2020.

    Što bi bilo da nije bilo VAR-a ...... Bilo bi što i stotine puta do sada . Hajduk bi bio teško oštećen i pokraden od HNS-ovih pravednika.

  • noko 04.02.2020.

    Da je VAR postojao prije 20g Varteks bi bio 3 puta prvak Hrvatske i 4 puta pobjednik Kupa.Ali nije smio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare