To je to što me zanima!

Cvitanović: Malo puše i teren je dobar! Htjeli smo igrati, oni ne

Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju, rekao je trener Dinama
Vidi originalni članak

U nedjelju su na Rujevici derbi trebali odigrati Rijeka i Dinamo, ali je susret 40-ak minuta prije predviđenog termina odgođen. I to u pomalo čudnim okolnostima.

POLA SATA PRIJE POČETKA Derbi na Rujevici odgođen zbog zaleđenog terena i jake bure...

Službene osobe kao glavni razlog odgode naveli su nepovoljne vremenske uvjete i djelomice zaleđeni teren, iako pogled na Rujevicu nije odavao dojam kako je travnjak zaleđen.

Mario Cvitanović je poručio kako su njegovi igrači normalno trenirali, da su rekli kako je teren u normalnom stanju. Ali, suci su zbog sigurnosti igrača ipak odlučili odgoditi.

- Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom - rekao je Mario Cvitanović nakon odgođenog derbija, a onda je nastavio:

- Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv. I sudac je odlučio da se neće igrati. To mi remeti planove. Vidio sam na svojim igračima odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, da se vrate na onaj put.

- Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju.

Podsjetio je trener Dinama i na utakmicu protiv Olympiakosa iz 1998. godine koja se igrala po užasnim uvjetima na Maksimiru, a na kraju je završila remijem 1:1.

- Pamtim Olympiacos i to smo spominjali u razgovoru. Ne mogu natjerati suca da igramo.... Trenirali smo na Rujevici normalno. Malo puše, hladno je - dodao je Cvitanović.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • CroFan98 25.02.2018.

    Izbjegavanje tekme zato sto im nema Zuparica,Leovac nespreman,Kvrzic ozlijeden... Dobro je rekao Ademi po kakvim je terenima igrao ovaj je super.

  • HighFlyer 25.02.2018.

    Riječani su se nećkali, a Dinamovci su gorili od želje da se utakmica odigra ha ha ha. Činjenica je da je Batinić odlučio da se ne igra, a znamo za koju ekipu on igra.

  • Mozak 25.02.2018.

    Koliko su suci dobili od Miška za ovu odgodu ? De malo bure, de neatraktivan protivnik...Prodali su 20 karata, zato se odgodilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare