To je to što me zanima!

Cvitanović u suzama: Nitko mi u Maksimiru nije dao 5 golova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Maksimiru su u zabludi. Ovo ne da nije najjači Dinamo u zadnjih deset godina, nego je vjerojatno najsmješniji... Mogu biti sretni što su dobili 'samo' pet komada
Vidi originalni članak

Jedino u čemu hrvatski prvak u ovom trenutku može parirati austrijskom je klupski autobus. Bili su sinoć parkirani jedan pokraj drugog, Dinamov je čak i ljepši... U svemu ostalom Austrijanci su za Dinamo “svemirski brod”.

Puno prije nego što je Soriano zabio svoj treći, Salzburgov peti gol, navijači su počeli napuštati Maksimir uz zvižduke i komentare tipa: “Opet smo ispali smiješni...”

Da, kao da onaj poraz otprije dva tjedna u Austriji nije bio dovoljna opomena. Red Bull je održao nogometnu lekciju broj dva. Modri nisu znali što ih je snašlo. Kraj su dočekali šokirani, posebno najbolji strijelac u povijesti kluba, pomoćni trener Igor Cvitanović. Legenda Dinama plakala je podno južne tribine Maksimira.

- U klubu sam 25 godina, a nitko mi nikad nije zabio pet komada u Maksimiru - suznih je očiju govorio pa nastavio:

- Nisam plakao puno puta u životu, ali jednostavno sam u tako velikom šoku i, evo, sad plačem. Ne mogu vjerovati da su naši igrači ovako izgledali. Odigrali smo deset utakmica u Europi ove sezone, a dvije najgore bile su baš ove protiv Red Bull Salzburga...

Igor Kralj/PIXSELL

Taravel i Šimunović bili su sinoć jednako loši, možda čak i gori od Sigalija i Šimunića u Austriji. Bili su nespretni kao da se vide prvi put u životu.

- Da, krivica je na meni i Jozi, ali što je ostalima?! Nije samo obrana kriva za ovakav rezultat - razljutio se Taravel.

Tri uzastopna poraza, dva debakla zaredom, a gle čuda, Dinamo je u još u igri za europsko proljeće. No realno - bolje je razmišljati o novoj “čistki“ u svlačionici. I da se ne ostane samo na Taravelu i Šimunoviću, očajni su bili i Pinto, Soudani ili Brozović.

Ne, ovo definitivno nije najjača momčad Dinama u zadnjih deset godina. Zapravo, ovi dečki uopće i nisu momčad.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 07.11.2014.

    Pa ti otjeraj Kramarica pa kupuj Sudanije,Pinte,Gare,Mare....ja sam cist amater a kontam da bi vodio klub 10 puta bolje...plus sto bi stadion bio malo malo bar polu pun...ovo sto radite....do nedavno sam navijao za Dinamo...a sada...sad me ne zanima ni s kim Dinamo igra....klub nema duha...ma....sramota...i to ti je neki prikaz Hrvatske!?!?!?!Mamicu....govorio si da je Dinamo ponos Hrvatske....da...nazalost....Dinamo gaze kao sto Hrvatsku gaze.Ali na kraju najiskrenije:treba neku ligu formirati gdje se ovakvi klubovi mogu boriti s nekim ko je slicna klasa(ne mora biti Zvezda i Partizan)...tipa Austria Bec ili Kopenhagen...kao ova hokejaska liga ili Aba Kosarkaska(ako se tak zove-ne pratim kosarku)....mozda onda dodju i navijaci a mozda i tad bude nesto...ova liga je kriva sto je Dinamo takav.Dinamo napada 20 utakmica i ne zna da se brani...kad mu dodje netko ravan i napadne oni nemaju odgovora a liga gdje Dinamo osvaja 10 godina zaredom prvenstvo nije jednostavno mjerilo europi.

  • 07.11.2014.

    eto di su sad pljuvači po šimuniču,da je on igrao kladim se za barem 2 gola manje...

  • ja-sam-nitko 07.11.2014.

    uopce me ne dira ovo, nisam ni gledao utakmicu nit me ne zanima, sve se obistinilo sta govorim vec dva mjeseca, glavno da ste pljuvali po meni dok sam rekao da ce dinamo na kraju imati ovih 3 boda iz prve utakmice, ili 4 ako uspiju odigrat x sa astrom

Komentiraj...
Vidi sve komentare