To je to što me zanima!

D. Beckham: Ne smijemo tražiti osvetu, već igrati

Engleski reprezentativac David Beckham tvrdi da njegova momčad na utakmicu protiv Hrvatske ne smije gledati kao na pokušaj izravnavanja računa
Vidi originalni članak

Nakon pobjede u subotu u Barceloni protiv Andore 2-0, Engleze u srijedu očekuje puno teži ispit u šestoj kvalifikacijskoj skupini za SP, gostovanje u Zagrebu kod Hrvatske. Dakako, već i sam spomen Bilićeve selekcije kod svakog engleskog navijača izaziva gutanje knedli, zbog posrtaja ''Tri lava'' u prethodnim kvalifikacijama za EP. Hrvatska ih je tada dva puta pobijedila i izbacila iz utrke za Euro.
David Beckham upozorava da njegova reprezentacije ne smije o tome razmišljati:
- Naš jedini cilj mora biti pokušati se predstaviti dobrom igrom i ostvariti dobar rezultat, a ne razmišljati o nekakvom revanšu Hrvatima. Tim više što dobro znamo koliko je Hrvatska težak protivnik, znamo da imaju nekoliko doista jako dobrih igrača i da su na svom terenu agresivni i ubojiti. Moramo zaboraviti na prethodne utakmice s Hrvatskom i koncentrirati se samo na naši cilj u ovoj skupini - kaže Beckham, koji nije igrao protiv Andore, ali se očekuje njegov nastup u Zagrebu:
- Vidjet ćemo da li ću započeti tu utakmicu. Na kraju krajeva, to nije niti važno, jedino je važno kako će igrati naša momčad, to sam uvijek govorio. Naravno da bih volio upisati novi nastup za reprezentaciju. No, mi smo tijekom cijelog ovog razdoblja u reprezentaciji teško i naporno radili na homogenosti cijele momčadi, a ne samo početne jedanaestorice. Istina je da ja imam iskustva, ali imaju ga i neki mlađi momci od mene, koji su već skupili puno velikih utakmica u nogama. Trebat će nam itekako to iskustvo u srijedu - zaključio je Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alo_mačko 08.09.2008.

    ovo ga je Vicky naucila sta ce rec :)

  • nix_zgd 08.09.2008.

    tako priča profesionalac...i mi imamo svoju odličnu ekipu a englezi su uvijek englezi, treba ih poštovati ali odlučno ući u igru i ako damo sve od sebe pobjeda je sigurna

  • Mariposa 07.09.2008.

    vidi se da je beckham jedini pametan u cijeloj reprezentaciji. pa i od samog capella koji samo brije na revanširanje. ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare