To je to što me zanima!

Leo Messi upoznao Smallinga: 'Krvari, znači da je ipak čovjek'

UNITED - BARCA 0-1 Kako ću zaustaviti Messija? Samo ću reći: 'Da ga vidim!', rekao je Chris Smalling. Messi ga nije vidio kad ga je ovaj pokupio poput brzog vlaka. Potekla je i krv, Argentinac je morao nakratko van
Vidi originalni članak

Postoji jedna slabost kod Messija za koju samo ja znam. Mislim da nitko drugi na svijetu nije svjestan toga i zato neću pričati o tome.

To su riječi Chrisa Smallinga, stopera Manchester Uniteda, nakon što je engleski klub u četvrtfinalu Lige prvaka izvukao Barcelonu.

Katalonci su u prvoj utakmici slavili na Old Traffordu 1-0 autogolom Shawa. 

UNITED - BARCA 0-1 Barcelona srušila Old Trafford! Man Unitedu treba novo čudo

Dan prije utakmice pitali su Smallinga o Messiju, nadajući se da će reći nešto više o onoj tajanstvenoj izjavi o Messiju. Nije otkrio koja je to slabost za koju zna samo on, ali je bio nekako posebno nabrijan:

- Ove sezone imao sam sreću igrati protiv Ronalda i Mbappea. Uživam u tome, sad ću igrati protiv Messija. Samo neka dođe - rekao je Smalling. U prvom poluvremenunije čekao da Messi dođe njemu, već je on došao Messiju.

I to poput brzog vlaka. Žestok je to nalet bio na Argentinca kojeg je Smalling, čini se nenamjerno, u nastavku zakačio rukom po nosu.

Potekla je i krv, zahvatio je Smalling Argentinca i po oku i Messi je morao nakratko izvan terena.

. Hvala ti, Chris. Sad znam da je Messijeva krv iste boje kao i moja i da je ipak čovjek - jedan je od komentara na Twitteru.

Messi se, inače, gotovo nije vidio. Dobro, dio zasluga za pobjednički gol ide njemu, jer on je sjajno na drugoj stativi našao Suareza koji je pucao, a loptu je u svoju mrežu odbio Shaw, ali daleko je to od onoga na što nas je Messi navikao.

Dobro, barem znamo da je naš, s ove planete...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Leon_Pupis 11.04.2019.

    To nije Messijeva slabost već djelo ekipe koju je slozio bunkerinjo to je isto kao da je neko iz barce dosao Smallingu i razbio mu nos i glavu onda bi sve novine pisale suarez zna slabost smallinga jer mu je razbio glavu smalling ne zna ni jednu slabost Messijeve nogometne taktike,a u ostalom Messi je gospodin i pol za razliku od ovog Smallinga,ode nos ali ne i liga prvaka

  • Argentinska mamba 11.04.2019.

    Evo Messi je upravo pročitao komentar kovača-konjopotkivača-konjokradice i sada je toliko uvrijeđen i postiđen da će na kratko nazvat svoj knjigovodstveni servis kako bi se podsjetio na stvarno i realno stanje njegovog konta koji je na ime sinoćnjeg asista podebjan za par miliona nečega.i to samo za šetnju i jedan asist.e da.moguće je i odšteta za nosni šok.a ti kovač potkivaj konje.kao mujo koji kuje konja po mjesecu.

  • kovač7 11.04.2019.

    Kao sto sam rekao mesija opet u velikim utakmicama nigdje.. Gdje si mesi

Komentiraj...
Vidi sve komentare