To je to što me zanima!

Daily Mail: Ćorluka je visoko na listi želja Liverpoola i Juvea

Liverpool i Juventus pripremaju teren za dolazak braniča Tottenhama i hrvatske reprezentacije, Vedrana Ćorluke. Liverpool je malo bliži Ćorluki, no Juve ne odustaje
Vidi originalni članak

Prema pisanju Daily Maila, u Tottenhamu se sprema čistka igrača, a na popisu prekobrojnih nalazi se i ime Vedrana Ćorluke, koji je ove sezone nastupio samo četiri puta u startnoj postavi momčadi, a posljednji u šestome kolu, 25. rujna.

"Harry Redknapp (menadžer Spursa, op.a.) gleda kako skresati momčad prije no što dovede pojačanja ovoga mjeseca, a Ćorluka je postao višak nakon što je Alan Hutton popravio formu", tvrdi otočki dnevnik u tekstu čiji je nastavak:

"Liverpool je u dobroj poziciji da potpiše 24-godišnjaka budući da je direktor Damien Comolli Ćorluku doveo u Tottenham u kolovozu 2008."

Comolli u Liverpoolu obavlja funkciju direktora nogometne strategije, a osim dovođenja Ćorluke u Spurse, isti je klub u vrijeme svojega rada na White Hart Laneu osnažio i Lukom Modrićem, Dimitrom Berbatovim, Romanom Pavljučenkom, Davidom Bentleyjem, Heurelhom Gomesom i Benoitom Assou-Ekottom.

"I talijanski prvoligaš Juventus traži pojačanje u vidu braniča. Na popisu njihovih želja Ćorluka se nalazi na vrlo visoko", dodaje Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • m4j 07.01.2011.

    sta se svi protivite harryjevom sistemu??? vi bi stavili kranjcara , a imate lennona, jenasa, balea, palaciosa koji mogu igrat na toj poziciji???? isto to sto se tice corluka, samo sto tu tottenham nema puno kvalitetnih igraca koji mogu igrat tu poziciju jedino hutton

  • m4j 07.01.2011.

    ma da mos mislit..nije liverpool smece od kluba pa ce primat igrace koje tottenham ne zeli, istina da su im pojacanja prijeko potrebna, al ta pojacanja moraju bit svjetska klasa, a corluka to jos nije

  • Dečko0880 07.01.2011.

    Volio bih vidjeti kako Tottenham ispada iz ligeprvaka, iz kupa te iz premier lige, a Harry da ode u neki bugarski klup da bude vodonoša. Jer je očigledno zaboravio koji su igrači doveli tottenham do tu gdje jest!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare