To je to što me zanima!

D. Mail: Tajni dogovor Barce i Arsenala: 40 mil. € za Cesca?!

Daily Mail ovog vikenda piše da je sve bliže dan dogovora između Barce i Arsenala, odnosno, navodno već postoji "tajni dogovor". Cesc seli na Camp Nou za 40 mil. €
Vidi originalni članak

Cesca Fabregasa, 24-godišnjeg španjolskog nogometnog reprezentativca, izgleda više ništa i nitko ne može zadržati na londonskom Emirates stadionu. Njegov nastavak puta je poznat - vraća se na Camp Nou, piše Daily Mail.

Fabregas je dijete Barcelone, ali sa "svojim" klubom nikada nije potpisao profesionalni ugovor. U Arsenal je iz Katalonije otišao 2003. godine, te je u dresu londonske momčadi upisao više od 200 Premierligaških utakmica. No, zadnjih godina se učestalo priča o povratku, a sada je taj događaj sve bliže.

Barcelona je nudila razne ponude zadnjih tjedana za njega, a Arsenal je dosad sve odbivao. Ipak, Daily Mail ovog vikenda piše da je sve bliže dan dogovora, odnosno, navodno već postoji "tajni dogovor" u cijeni od 40 milijuna eura.

U Arsenalu je svima jasno da je bolje prodati nezadovoljnog igrača, nego ga držati kod sebe. Pokušavali su dizati cijenu što više i očito se zadovoljili s 40 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • crazywolf88 09.07.2011.

    tajni dogovor a svi znaju ..xDD

  • BoPdOp 09.07.2011.

    Fabregas će samo biti zamjena za Xavia, Iniestu i Tiaga. Neznam zašto ga Barcelona tako forsira i toliko želi ! xD

  • PetarSokcevic 09.07.2011.

    samo da se zna pastore dolazi u chelsea lucio falcao i pepe a potpisao je več lukaku :)) tako da pastore nejde furioso244 u barcu xd

Komentiraj...
Vidi sve komentare