To je to što me zanima!

Daily Mirror: Drogba i Mourinho dolaze u Milan

Po pisanju engleskog Mirrora Didier Drogba će odigrati još dvije utakmice za Chelsea, nakon čega će potpisati trogodišnji ugovor s Milanom
Vidi originalni članak

Po njihovim saznanjima odnos Drogbe s mnogima u klubu je već nekoliko mjeseci jako napet, a posebno se to vidjelo u zadnjim utakmicama kada se napadač Obale Bjelokosti svađao sa svim s kojima je došao u doticaj. Isto tako, Milan je prošlog tjedna preko sportskog direktora Arieda Braide uspostavio kontakt s Drogbom i Chelseajom, a po tom pitanju su, izgleda, sve tri strane zainteresirane za realizaciju.
Drogbu ugovor s Chelseajom veže još dvije godine (80.000 funti tjedno), ali Drogba nema namjere ispuniti ga do kraja, niti produžiti ljubav s londonskim klubom. S obzirom kako se skoro uvijek u paketu govori o Drogbi i portugalskom treneru Jose Mourinhu, tako i Mirror navodi da bi Mourinho trebao naslijediti Carla Ancelottija.
U svemu postoji i mala neugodnost. Navodno bi se sve lakše i brže odvijalo kada bi se znalo hoće li Milan sljedeće godine igrati u Ligi prvaka ili ne. Dva kola prije kraja još se uvijek bore s Fiorentinom za četvrto mjesto u Seriji A.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ljex 10.05.2008.

    drogba pa ne budi glup pa nigdje ti nece biti bolje negu tu gdje jesi trebas zivjeti za chelseu

Komentiraj...
Vidi sve komentare