To je to što me zanima!

Daily Mirror: Sammuel Eto'o sigurno ide u Inter

Prema pisanju britanskog tabloida Daily Mirrora, napadač Barcelone Sammuel Eto'o sljedeće sezone sigurno će postati član Intera
Vidi originalni članak

Kamerunski reprezentativac na odlasku je iz katalonskoga kluba, a za njega su zainteresirani brojni europski klubovi. No taj britanski tabloid uvjeren je kako će Eto'o prijeći baš u redove "nerazzura". Čak su iznijeli iznos koji će bogati naftni magnat Massimo Moratti za njega izdvojiti. Riječ je o 40 milijuna eura, od čega će dio ići na račun Barcelone, a dio na nogometašev račun. Ako se transfer ostvari, Inter će imati najjači napadački dvojac na svijetu. I tehnički i fizički gledano, bilo koja obrana teško će zaustaviti Eto'oa i Ibrahimovića. Je li ovo samo jedan u nizu tračeva poznatog tabloida ili u toj priči ima istine, doznat ćemo tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 12.05.2008.

    i sta im on vrijedi kad je to gubitnicka momcad??!!Kad god je vazno oni zaseru-pa nije lud tamo ici a posto je iz Afrike mozda vjeruje da je klub zacaran:))prije ce otici u Milan ili mozda cak u Englesku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare